ОБЩОТО МЕЖДУ ФЪНГ ШУЙ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Както в западните държави, така и в България древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията – фънг шуй е все по-търсено и популярно при закупуването на недвижима собственост, защото тя оказва влияние върху здравето, щастието и успеха на собствениците. Също така при недвижимите имоти и градското планиране фънг шуй е отговорен за създаване на хармония между хората и природата.

Ние, от PRIMEA real estate company, също се доверихме на съветите на специалиста по фънг шуй Яна Вервак и за нас беше истинско удоволствие да научим възможно ли е да хармонизираме своя дом и офис въз основа на разположението на мебелите, изложението, което има имотът ни и околна среда, в която е разположен. Получихме съвети, как с минимално разместваване и декориране ще помогнем за навлизането на добрата Чи (енергия) в апартамента, къщата или офиса ни.

Ако искате и вие да получите съвети по фънг шуй за вашия дом може да посетите страницата на Яна във фейсбук: Feng Shui Bulgaria by Yana Фънг Шуй България с Яна

Всички статии