Купувам Наемам
лв.

Гараж, Бургас, Възраждане
Площ : 15.00 m2 85 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем гараж с площ от 14,45 кв.м., намиращ се в ж.к. Възраждане, ул. Калоян.За повече информация и организиране на огледи се свържете с нас на посочените телефони.

Офис, Бургас, Център
Площ : 78.00 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис с две работни помещения под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява две стаи, антре и санитарен възел.Сградата разполага с подземни паркинг места.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 81.00 m2 689 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява антре, пространство за отдих с кухненски кът, три работни помещения и санитарен възел . На същия етаж има опция за наемане на още две офис помещения.Сградата разполага с подземни паркинг места.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 70.00 m2 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем етаж от къща до пл.\\\"Св.Св. Кирил и Методий\\\". Разположен е на първи етаж и е с площ 70 кв.м. Състои се от две стаи, кухня, баня с WC. Подходящ както за офис така и за живеене.За повече информация се свържете с нас!

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 70.00 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага магазин в к-с Лазур в района на ДКЦ \\\"Ел-Масри\\\". Помещението е с площ 70 кв.м. със санитарен възел и голяма витрина. Намира се на партерно ниво в жилищна сграда. Подходящо е за магазин, офис, представителство, куриерска фирма.Разполага с три паркоместа.За огледи и повече информация се свържете с нас.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 52.00 m2 430 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем гарсониета на ул. Кирил и Методий! Жилището се намира в монолитен блок на втори жилищен етаж с асансьор. Обзаведено е с всичко необходимо за едно домакинство. Изложението е югоизток.За повече информация и оглед, моля свържете се с нас.

Двустаен апартамент, Бургас, Зорница
Площ : 70.00 m2 1 100 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем двустаен апартамент в ж.к. Зорница, гр. Бургас в сграда ” Лазурен бряг” . Състои се от дневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Може да бъде нает и за краткосрочен период. Свободно паркиране. Може да се наеме срещу допълнително заплащане конкретно паркомясто

Магазин, Бургас, Изгрев
Площ : 126.67 m2 700 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем партерни помещения в бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Помещенията са две съседни с площ 126,67 кв.м. и 158,37 кв.м., тип \\\"open space\\\" като е възмножно наемане заедно или по отделно. Подходящи са за шоурум, офисили представителство.

Офис, Бургас, Център
Площ : 300.00 m2 1 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офисен етаж с площ от 300 кв. м. Състои се от четири зали, помещение с кухня, две санитарни помещения и стая за архив. Намира се в изцяло бизнес сграда до Община Бургас. На пешеходно разстояние от всички институции.