Купувам Наемам
лв.

Многостаен, Бургас, Възраждане
Площ : 120.00 m2 109 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба многостаен апартамент 120 кв. в к-с "Възраждане". Жилището се състои от всекидневна с кухненски кът, три отделни спални, две тераси, баня с тоалетна и мокро помещение. След основен ремонт, луксозно обзаведено и готово за живеене. Към апартамента има 15 кв.мазе. Пред сградата има свободен паркинг.

Двустаен апартамент, гр.Несебър
Площ : 48.00 m2 33 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава двустаен апартамент в гр. Несебър кв.Черно море с площ от 48 кв.м. Жилището се намира на втори реален етаж. Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалетна и тераса. Продава се обзаведен. ПРИМЕА агентство недвижимости продает новыя квартира в кв. Черное море. Апартаментс площадь 49 кв.м. Находится на 2 этаже.Располагает с одна спальней, гостиная с кухонным боксом с встроенной бытовой техникой, сан.узел с душевой кабиной.Новая мебель и бытовая техника.Полностьюготов к проживанию. Расстояние к морю 200 метров. Осмотры в любое время

Офис, Бургас, Център
Площ : 83.00 m2 74 700 €

ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ, ВИСОКА ДОХОДНОСТ ОТ НАЕМ! ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в нова луксозна бизнес сграда с отлична локация в центъра на гр. Бургас. Офисътсе намира на ет. 6 и е с площ от 83 кв.м, напълно завършен в лукозен вид, монтирани климатици. Сградата е с асансьор, общо фоайе, подземен паркинг. Изградена от висококачествени материали.Към офиса има паркомясто.

Офис, Бургас, Център
Площ : 173.00 m2 220 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в нова луксозна бизнес сграда с отлична локация в центъра на гр. Бургас. Офисътсе намира на ет. 3 и е с площ от 173 кв.м, напълно завършен в лукозен вид, монтирани климатици. Сградата е с асансьор, общо фоайе, подземен паркинг. Изградена от висококачествени материали.Към офиса има паркомясто.

Офис, Бургас, Център
Площ : 170.00 m2 153 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в нова луксозна бизнес сграда с отлична локация в центъра на гр. Бургас. Офисътсе намира на ет. 5 и е с площ от 170 кв.м, напълно завършен в лукозен вид, монтирани климатици. Сградата е с асансьор, общо фоайе, подземен паркинг. Изградена от висококачествени материали.Към офиса има паркомясто.

Многостаен, Бургас, Лазур
Площ : 219.53 m2 175 624 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Многостаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 219 кв.м. Състои се от входно антре, дневна с кухненски кът, три спални, кабинет, килер, баня заедно с тоалетна, отделна тоалетна и четири тераси. Към апартамента и има паркомясто. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Двустаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 91.81 m2 73 448 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Двустаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 91 кв.м. Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, баня заедно с тоалетна, отделна тоалетна и голяма веранда. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Тристаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 161.90 m2 129 520 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Тристаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 161 кв.м. Състои се от дневна с кухненски кът, две спални, баня заедно с тоалетна, отделна тоалетна и голяма веранда, в която има възможност да бъдат обособени различни кътове. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Двустаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 91.95 m2 73 560 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Двустаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 92 кв.м. Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, баня заедно с тоалетна и голяма веранда. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!