Нова двуетажна къща с басейн и голям двор в Бургаски минерални бани.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Информация

Продава Къща ново строителство с обзавеждане Бургас, Ветрен
Ref. №: 2593 Площ: 347.00 m2 Площ на парцела: 3594.00 m2 Цена: 485 000 €

Описание

Прекрасна къща разположена в най-красивия и богато озеленен район на Бургаските минерални бани. Къщата и дворът създават невероятно усещане за спокойствие, релакс, уединеност. Дворът е уникален и обширен. На площ от 3594 кв.м. са организирани различни кътове: басейн, барбекю с навес, стъклена оранжерия с климатик за отглеждане на растенията през зимните месеци, зеленчукова и плодна градина, лозе, две красиви помощни постройки, със санитарни помещения, помещение за дърва и най красивия акцент- величествени кедрови дървета. Всеки квадратен метър е облагороден. Изградена е автоматизирана поливна система с хидрофорна уредба, с четири кръга за поливане на разнообразните видове в двора. Къщата е с РЗП 347 кв.м., красива архитектура и функционално разпределение, прекрасно разположена спрямо теренa.

Основният етаж се състои от входно антре, обширна дневна с трапезария свързана със зимна градина, кухня, тоалетна, и стълби към сутерена.

Сутеренно ниво: гараж, винарна, домакинско помещение с WC, склад.

Втори етаж: три спални, едната с дрешник и собствена баня с WC,  баня с WC и отделно WC . Всички стаи имат излаз на тераса.

Къщата е завършена с висококачествени материали: външна и вътрешна изолация; подови настилки от естествен паркет и гранитогрес, врачански камък и гранит. Камината е с капацитет да отоплява цялото пространство, освен това цялата къща е климатизирана.

Къщата се продава с цялото обзавеждане.

През 2019 г. е направен ремонт на покрива с подмяна на улуците и пребоядисване.