Тристаен, ново строителство с паркомясто! Център!

>>>>>

Информация

Продава Тристаен апартамент ново строителство Бургас, Център Етаж: 1 от 5 с асансьор
Ref. №: 2577 Площ: 135.18 m2 Цена: 169 000 €

Описание

БЕЗ КОМИСИОННА!

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба тристаен апартамент с паркомясто в Административния център на Бургас в нова пететажна луксозна жилищна сграда с общи части по дизайнерски проект. Апартаментът е с разпределение ПРОСТОРНО помещение с общо ползване за хол с кухня и трапезария, две спални, тераса, две бани и тоалетни.

Сградата е на шест нива, в сутерена е разположен подземния паркинг. Масивна стоманенобетонна конструкция, зидариите са изпълнени с тухли на фирмата \\\"Винебергер-Porotherm Light\\\". Дограмата е алуминиева, с прекъснат термомосмост, стъклопакет четири сезона. хидравличен асансьор на испанска фирма \\\"Orona\\\" Х10. Достъпът до гаражите в сутерена е чрез автомобилна платформа, произведена от фирма \\\"Hidral\\\" Лицевите фасади са с плоскости HPL, произведени от фирма Resopal Германия, изолация каменна вата. Изградени Ел, ВиК и слаботокови инсталации/ интернет, видеофонна домова система и др./.

Имотът се предавана степен завършеност \\\"на тапа\\\". Тераси-гранитогрес. Има поставени видеокамери на всеки етаж и в гаража.

Сградата е с А16.