хотел

>>>>>>>>>>>>>>>>

Информация

Продава Хотел с обзавеждане к.к.Слънчев бряг Етаж: 1 от 1
Ref. №: 1446 Площ: 370.00 m2 Площ на парцела: 3000.00 m2 Цена: 1 €

Описание

ПРИМЕА недвижими имоти продава хотел в к.к Слънчев бряг с площ на парцела 4000 кв.м

Разположен e в западната част на Сл.бряг, в подножието на Стара Планина, което обособява мястото едновременно като планински и морски комплекс. Разположението му го прави идеално за почивка, защото е в много спокоен и тих район. Същевременно ЦЕНТЪРА на Слънчев Бряг е само на 5 минути с кола и 10-15 минути пешеходно разстояние, в близост е и до Свети Влас и Несебър.

Хотелът е проектиран в старинен, традиционен български стил. Местоположението дава възможност за уединение сред живописна природа, съчетание от планинска свежест и крайбрежна топлина. Състои се от девет спални, кабинет, дневна - механа с кухня, малък склад, голямо хале, веранда и голям навес на двора. Стаите и санитарните помещения са напълно оборудвани. Отоплението е смесено - електричество и камина с водна риза. На разположение е собствена озеленена градина с обособени различни градински кътове.

На 6 км е с. Кошарица, което предлага възможности за различни видиве спорт - плажен волейбол, уиндсърф, водни ски, яхтинг, моторни лодки, както и Аквапарк, конна езда, мини голф. За любителите на шумния нощен живот се организират различни видове парти мероприятия - салса парти и др. За любителите на спокойствието има възможност за разходки в гората, изключително подходящи са и вело-заниманията. Многочислените еко - маршрути предлагат възможност да се практикува еко-туризъм и планински походи. Близките водоеми ще зарадват любителите на риболова, а гъстата гора - ловните дружини.

Летище Бургас е на около 25 мин. Историческият град Несебър е само на няколко километра, както и Свети Влас и Поморие.