РИАНА ОТДАВА КЪЩАТА СИ ПОД НАЕМ

Риана е жена с много таланти, а сега певицата, актрисата и дизайнерът на дамско бельо добавят собственността си към разнородните бизнес начинания. Певицата започна да отдава под наем зашеметяващата си къща с шест спални и площ от 660 квадратни метра в Холивуд Хилс за 35 000 долара на месец.

Какво получават потенциалните наематели за солената цена? Всичко, което очаквате Риана да има в дома си. Масивната триетажна сграда е разположена зад порти и едва се вижда от улицата, благодарение на изобилието от зеленина. Щом влезете, ще откриете просторно фоайе с голямо стълбище и винтидж месингови полилеи. Оттам се влиза в официалната всекидневна, в която има камина, трапезария, която има греди с фолиа от LED подсветка.

Кухнята на готвача може да се похвали с обичайните тъмни шкафове, сивите каменни плотове и огромен остров с Т-образна форма. На друго място в главната жилищна част са игрална зала, фитнес зала, киносалон, четири спални със самостоятелни санитарни възли и главен апартамент със собствено камина, балкон, хол и  баня.

Детайлите от висок клас продължават и отвън, където между основната къща и къщата за гости се намират инфинити басейн и тераса за хранене, както и гараж за две коли.

Смята се, че Риана започва да дава под наем дома, след като не е успяла да го продаде за желаната от нея цена от 7,5 милиона долара. За щастие, тя очевидно има много други места за живеене, включително вила на брега на океана в Барбадос и две жилища в Лос Анджелис.

Тя не е първата знаменитост, която поема ролята на хазяин. Леонардо Ди Каприо, Сандра Бълок, Брук Шийлдс, Орландо Блум и Фелисити Хъфман също отдават под наем своите домове.

Източник: Architectural Digest

Снимки

Всички статии