Миниатюрните домове  - какво означава да смалим мечтата?

Забелязали ли сте, че в най-гъсто населените страни, все повече хора избират да живеят в маломерни апартаменти или къщи. Това се превръща в нещо повече от тенденция, става начин на живот, избор, който хората предприемат с лекота.

Дали търсите втори дом извън града или малко жилище, вписващо се във вашия бюджет, може да го намерите без да правите компромис с вкус, стил и ежедневие. 

Как да превърнете тези двадесет квадрата в уют с топлина и енергия? 

Всички дизайнери на малки домове следват няколко основни принципа при проектиране и обзавеждане.

  • Минималистичен и функционален дизайн

  • Осигуряване на повече място за съхранение

  • Използване на светли цветове и тоновe

Много от тези жилища са на колела, което дава допълнителна свобода и възможност за уединение. По всяко едно време, може да потърсиш друго местоположение, което отговаря повече на твоите нужди.

Важен фактор е и ценовата разлика и колко по-достъпни за всички са тези домове. Според последните проучвания, финансиране и изплащане на един миниатюрен апартамент или къща е минимум 3 пъти по-ниско от разходите за нормален по размери апартамент. Много хора в Япония, Америка, а вече и в Европейските страни се възползват от тези плюсове.

Разгледайте нашата галерия и почерпете вдъхновение. А вие бихте ли направили такава промяна?

 

 

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във FacebookInstagram и Twitter за да не пропуснете нищо интересно от ПРИМЕА недвижими имоти.

Всички статии