ЛУВЪРЪТ СЕ ПРЕВРЪЩА В УНИКАЛЕН ДОМ ЗА ЕДНА НОЩ

След тъжните новини за Франция и катедралaта Нотр Дам в Париж, искаме да ви разкажем за една интересна инициатива на Airbnb и това как Лувърът ще се превърне в уникален дом за една нощ. Всичко, което знаем за музея, че е най-посещаваният в света, че там се съхраняват над 380 000 артефакта, но кой е имал възможност да се разходи, вечеря или да спи в него като у дома си?

По-късно този месец един щастлив победител ще получи невероятната възможност да се наслади на музея в усамотение!

Airbnb и Лувърът са обединили усилията си, за да превърнат музея в уникален дом само за една нощ. Това ще се случи на 30 април. Тогава победителят от състезанието ще се наслади на шедьоври като Мона Лиза без тълпите от туристи. Освен това късметлията ще има шанса да заспи в емблематичната стъклена пирамида в двора на Лувъра, която през 2019 г. празнува своята 30-та годишнина.

Когато победителят пристигне в Лувъра, ще бъде посрещнат от експерт по история на изкуството, който ще го поведе на обиколка из най-невероятните експонати на музея.

Победителят и компанията, с която реши да прекара вечерта в Лувъра, ще има възможност да релаксират на удобно канапе пред картината на Мона Лиза. Неповторимата атмосфера ще бъде допълнена от френска музика на винилови плочи. Статуята на Венера Милоска – гръцката богиня на любовта и красотата, пък ще бъде домакин на екстравагантното пиршество в специално създадената край нея трапезария. И накрая, гостите ще се насладят на интимен акустичен концерт в пищните зали на Наполеон III.

След всички тези забавни изживявания гостите ще могат да се отправят към стаята си за спокоен сън под пирамидата.

Повече за играта може да прочетете наwww.airbnb.com/louvre

Ако сте харесали статията, може да се абонирате за страниците ни във FacebookInstagram и Twitter, за да не пропуснете нищо интересно от ПРИМЕА недвижими имоти.

Източник

Всички статии