КЪЩУРКА НАСРЕД НАЙ-АКТИВНИТЕ ВУЛКАНИ НА СВЕТА

Къща наречена „Финикс“ представлява много малък дом, който отговаря напълно на името си. Издигайки се от пепелта на най-активния вулкан в света, тази слънчева сграда, построена от рециклирани материали, може да се похвали с невероятна гледка към Хавайския пейзаж. Всеки може да си наеме това приказно място от AirBnB, къщата „Финикс“ обещава незабравимо преживяване, което е само на метри от водопад с лава.

Екологичната къща е най-новото творение на ArtisTree – зелено студио за дизайн с впечатляващо портфолио от красиви дървени и ваканционни къщи. Разположен в основата на вулкана Мауна Лоа близо до Килауеа, малкata Phoenix House с площ от 42 квадратни метра, е блестящ пример за устойчивост.

„Изградихме тази къща с дълбоко уважение към Майката Земя. Поради тази причина ще видите, че дизайнът е минималистичен и резултатът е едно със заобикалящата го среда „, каза Уи Бейхарц, дизайнерът на“ Феникс Хаус „, който също говори за трудностите при изграждането къща насред лава и жестоки вeтрове.

Модерният дом е оборудван с всички удобства, включително електричество, високоскоростен Wi-Fi и горещи душове. Домът разполага с две спални и се предлага под наем на Airbnb за 111 долара на вечер. Гостите имат също достъп до напълно оборудван кухненски бокс с плот за готвене, всекидневна с диван и бюро и малка трапезария за хранене.

 

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter, за да не пропуснете нищо интересно от ПРИМЕА недвижими имоти.

Всички статии