Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 150.00 m2 1 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 150 кв.м. в ж.к. Лазур , с голяма витрина, височина от 5 м. и голям човекопоток, което е подходящо за аптека, сладкарница, магазин за дрехи и други. Довършителните дейности по помещението до търговски вид са за сметка на наемодателя. За повече информация се свържете с нас!

Магазин, гр.Несебър
Площ : 550.00 m2 5 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в гр. Несебър до центъра на града с площ от 550 кв.м. Състои се от търговска площ, санитарно помещение и склад 50 кв.м. Подходящо е за шоурум, банков офис, магазин за мебели, дрехи, аптека, фитнес зала и др. С голяма витрина към главна улица.

Магазин, Бургас, Възраждане
Площ : 77.68 m2 700 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем магазин в гр. Бургас на ул. Калоян с площ от 70 кв. м. Отлична локация с човекопоток .Състои се от просторна търговска част с около 50 кв.м площ, витрина 7м, склад и санитарно помещение. Помещението е подходящо за магазин за пакетирани или хранителни стоки, конфекции, плод и зеленчук, фотоателие, представителство, сладкарница, книжарница и др. Свободен е за наемане.

Офис, гр.Поморие
Площ : 102.00 m2 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем партерен офис с площ от 102 кв. м . Представлява лицев ъглов партер с големи витрини. Състои се от голяма зала, склад и санитарно помещение. Има изградена СОТ система. Подходящ за офис, представителство, шоурум, счетоводна или нотариална кантора, луксозен бутик за дрехи, масажно или козметично студио за красота и др..

Офис, Бургас, Център
Площ : 300.00 m2 1 200 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офисен етаж с площ от 300 кв. м. Състои се от три големи зали и още три по-малки помощни зали, има две санитарни помещения на етажа. Намира се в изцяло бизнес сграда до Община Бургас. На пешеходно разстояние от всички институции. Обявената цена на месечния наем е без включено ДДС.

Магазин, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 222.00 m2 2 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Търговско помещение с площ от 222 кв.м. . Подходящо за магазин, заведение за бързо хранене.Намира се с лице на главен булевард , в близост до училище и административни сгради .

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 86.00 m2 600 лв.

ПРИМЕА предлага ПОД НАЕМ Търговско помещение с площ от 86,00 кв.м.в много добро състояние.Подходящо за фризьорски салон, козметичен салон, магазин, офис и др.Помещението е ъглово с големи светли витрини.Състои се от търговска част, склад, санитарен възел.Намира се между бензиностанция Шел и Терминала , нова сграда. Комуникативен район, постоянен човекопоток.

Магазин, Бургас, Изгрев
Площ : 126.67 m2 700 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем партерни помещения в бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Помещенията са две съседни с площ 126,67 кв.м. и 158,37 кв.м., тип \\\"open space\\\" като е възмножно наемане заедно или по отделно. Подходящи са за шоурум, офисили представителство.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 395.00 m2 3 000 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага ПОД НАЕМ Заведение на 3 нива и градина в сърцето на Бургас.РЗП 360 кв.м. и 170 седящи места.Партер: основна зала, бар,каса,кухня,два санитарни възела за клиенти и един служебен.Сутерен: основна зала, вип зона, 3 складови помещения, офис.Тераса: отворена лятна градина Възможност за външни маси пред заведението.Кухня оборудвана по всички изисквани.Намира се до Съдебна палата, паметник Альоша,офиси,банки.