Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 150.00 m2 1 300 лв.

Примеа недвижими имоти отдава под наем търговско помещение с отлична локация в центъра на Бургас. Имотът е с чиста площ от 150 кв.м. и се състои от две големи помещения, работен офис, санитарен възел и голяма витрина към улицата. Подходящ е за магазин, офис, адвокатска или нотариална кантора, детски парти център и др. Свържете се с нас за повече информация!

Магазин, Бургас, Възраждане
Площ : 58.00 m2 600 лв.

Примеа недвижими имоти отдава под наем партерно помещение, 58 кв.м. Помещението е подходящо за салон за красота, кабинет, офис.

Заведение, Бургас, Изгрев
Площ : 460.00 m2 1 200 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем заведение за хранене и кафе в бизнес Център. Сградата е Клас А и се намира на голям транспортен булевард в к-с \\\"Изгрев\\\", разполага с два търговски етажа и пет етажа с офиси. Заведението за хранене е с капацитет 180 места, кухнята ще бъде оборудвана и съобразена с изискванията на наемателя. Кафето е в съседство и е с капацитет 70 места.На нивото на заведенията има конферентна зала с капацитет 200 места, помещение предвидено за фитнес и помещение за детски кът или зала за танци и йога.

Магазин, Бургас, Изгрев
Площ : 126.67 m2 700 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем партерни помещения в бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Помещенията са две съседни с площ 126,67 кв.м. и 158,37 кв.м., тип \\\"open space\\\" като е възмножно наемане заедно или по отделно. Подходящи са за шоурум, офисили представителство.

Офис, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 33.00 m2 300 лв.

Примеа недвижими имоти предлага офис помещение под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява едно помещение, антре и санитарен възел.Сградата разполага с подземен паркинг.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Магазин, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 70.00 m2 980 лв.

Примеа недвижими имоти отдава под наем магазин на оживена транспортна улица в централната част на града. Помещението е площ от 70 кв.м. с два санитарни възела и голяма витрина.Цената е 980 лв. без ДДС.

Офис, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 62.08 m2 580 лв.

Примеа недвижими имоти предлага под наем офис с две работни помещения с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и се състои от две стаи, антре и санитарен възел. Обявената цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 50.00 m2 580 лв.

Примеа недвижими имоти предлага под наем партерно помещение в центъра на Бургас. Помещението е на партерен етаж, завършено с качествени материали. Подходящо е за офис, салон за красота, представителство.Цената е без ДДС.

Заведение, к.к.Слънчев бряг
Площ : 87.00 m2 6 000 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем напълно оборудвано заведение за сезон 2022 г в к. к. Слънчев бряг с площ от 87 кв. м. Отдава се с наличното оборудване. Намира се в търговски център \\\"Плаза\\\" Посоченият в обявата наем е за целият летен сезон, цената е без ДДС