Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Възраждане
Площ : 90.00 m2 900 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем магазин 90 кв. на търговска пешеходна улица. Магазина е с голяма светла витрина и се намира в нова тухлена луксозна сграда с Акт.16. Има малък склад и тоалетна.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 42.00 m2 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем партерно помещение на оживена улица в к-с "Лазур". Помещението е 42 кв., като се състои от две отделни помещения и тоалетна. Има хубава витрина към улицата. Кооперацията е нова с Акт.16.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 118.00 m2 540 €

Предлагаме офис под наем с площ от 118кв.м.в луксозна бизнес- сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, луксозни окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 93.00 m2 420 €

Предлагаме офис под наем с площ от 95 кв.м.в луксозна бизнес- сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, луксозни окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града. Свържете се с нас за повече информация!

Магазин, Бургас, Център
Площ : 50.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем магазин в суперцентъра на Бургас в район с голям човекопоток. Помещението е с голяма светла витрина, 50 кв. с малък склад и тоалетна.

Магазин, Бургас,
Площ : 40.00 m2 1 500 лв.

Примеа предлага магазин под наем до площад Тройката. Помещението е с площ от 40кв. с малък склад и санитарен възел. Подходящо за магазин, офис или представителство.

Магазин, Бургас, Възраждане
Площ : 57.00 m2 500 лв.

Партерно помещение до Борисовата градина със статут на Фитнес зала. Помещението е в нова жилищна сграда с Акт 16. Състои се от зала и протеинов бар, съблекалня, баня и тоалетна. Помещението е подходящо за йога студио, козметичен салон, офис.

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 680 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис до Съдебната палата.Офисът е на трети етаж и се състои от предверие, две работни зали и санитарно помещение.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 20.00 m2 250 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти дава под наем зеленчуков магазин с площ от 20 кв.м. Състои се от помещение със санитарен възел и склад. Разработен и работещ магазин за зеленчуци! Намира се в оживен район! Свържете се с нас за повече информация!