Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 76.00 m2 1 227 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в централната част на града.Имотът се намира в нова сграда със смесено предназначение с лице на главен булевард.Подходящ е за всякакъв вид търговска дейност и е със статут на аптека.Предлага се в състояние до ключ, необзаведен.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 76.00 m2 1 227 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в централната част на града.Имотът се намира в нова сграда със смесено предназначение с лице на главен булевард.Подходящ е за всякакъв вид търговска дейност и е със статут на аптека.Предлага се в състояние до ключ, необзаведен.

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 290 €

ПРИМЕА отдава под наем офис в офис сграда в супер център, в близост до Съдебната палата. Сградата е с контролиран достъп и асансьор. Офисът е с площ 58 кв.м. на 4-ти етаж. Състои се от две работни помещения, санитарно помещение, антре и тераса. Сградата е с изградена климатична инсталация.Наемната цена е без ДДС.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 1500.00 m2 6 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Търговско помещение с площ от 1500 кв.м. Намира се на втори етаж в самостоятелна сграда с лице на главен булевард с големи стъклени витрини.Сградата има асансьор за клиенти, санитарен възел на етажа. Може да се прегради на няколко помещения със складова част и търговска площ.Има изградена рампа за зареждане на стока. Подходящо за магазин за мебели, бяла техника, офис помещения и др.Възможност да се отдаде и само част от помещението.

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.45 m2 570 лв.

Агенция ПРИМЕА отдава под наем офис в офис сграда в супер център, в близост до площад Кирил и Методий. Сградата е с контролиран достъп и асансьор. Офисът е с площ 58,45 кв.м. на втори етаж. Състои се от две работни помещения, санитарно помещение, антре и тераса. С източно изложение. Отдава се дългосрочно.

Офис, Бургас, Меден рудник - зона Б
Площ : 80.88 m2 880 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем медицински кабинет в квартал Меден Рудник, поликлиниката на бл.185.Кабинетът е с площ 80,88 кв.м. и се състои от коридор - чакалня, манипулационна, два лекарски кабинета, тоалетна и две тераси.Подходящ е както за лекарски кабинети, с възможност да се съвместят две практики, така и за други дейности изискващи медицински статут- рехабилитация, зъболекарска и зъботехническа дейност и др.Моля, последвайте линка за виртуална разходка: https://my.matterport.com/show/?m=aEQC7oCbHhcЗа огледи и повече информация се обадете на посочения телефон!

Заведение, Бургас, Център
Площ : 395.00 m2 3 000 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага ПОД НАЕМ Заведение на 3 нива и градина в сърцето на Бургас.РЗП 360 кв.м. и 170 седящи места.Партер: основна зала, бар,каса,кухня,два санитарни възела за клиенти и един служебен.Сутерен: основна зала, вип зона, 3 складови помещения, офис.Тераса: отворена лятна градина Възможност за външни маси пред заведението.Кухня оборудвана по всички изисквани.Намира се до Съдебна палата, паметник Альоша,офиси,банки.

Магазин, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 222.00 m2 2 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Търговско помещение с площ от 222 кв.м. . Подходящо за магазин, заведение за бързо хранене.Намира се с лице на главен булевард , в близост до училище и административни сгради .

Магазин, гр.Несебър
Площ : 550.00 m2 5 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в гр. Несебър до центъра на града с площ от 550 кв.м. Състои се от търговска площ, санитарно помещение и склад 50 кв.м. Подходящо е за шоурум, банков офис, магазин за мебели, дрехи, аптека, фитнес зала и др. С голяма витрина към главна улица.