Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 200.00 m2 1 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага търговско помещение в НЖСК, на атрактивно и комуникативно място в жк Славейков. Имотът е с площ от 200 кв.м. Състои се от две големи помещения, санитарен възел, склад и втори вход за зареждане. С голяма витрина и свободни паркоместа.Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Център
Площ : 90.00 m2 600 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис с три отделни помещения. Имотът се намира в нова, представителна сграда на метри от ул. Александровска.Отдава се необзаведен. Обзавеждането на снимките подлежи на допълнително договаряне.За повече информация и организиране на огледи, моля да се свържете с нас.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 278.00 m2 1 600 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага търговско помещение под наем. Имотът е с 5 метра лице към оживена улица, на метри от Пантеона, морска градина. Помещението се намира на партера на сграда със смесен тип предназначение, с чиста площ от 239 кв.м., отделно има вътрешен двор с размери 88,07 кв.м. Предвид локацията имотът е подходящ за шоурум, офис, представителство.За повече информация и организиране на огледи в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони.Обявената наемна цена е без ДДС.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 182.00 m2 995 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем самостоятелен магазин на партерен етаж с обща площ от 182 кв.м. Състои се от основна търговска зала, склад 60 кв. м. който може да бъде приобщен към залата на магазина, обособена кухня и санитарен възел. Витрината е лице около 8 м. Подът е направен с гранитогрес, окачен таван тип армстронг с луминесцентно осветление, има и светещи рекламни табели и вътрешни електрически решетки против кражба.

Офис, Бургас, Център
Площ : 155.00 m2 775 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис на ул. Александровска с площ от 155 кв.м. на ет.3. Състои се от голяма зала с отворено прострнство, малка стая, санитарно помещение и тераса. В съседство има самостоятелен офис с площ 60 кв.м. Могат да се наемат и двете помещения, единствени на етажа. В сградата има асансьор.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 100.00 m2 430 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем магазин в ж.к. Славейков срещу завод \\\"Хемус\\\" с площ от 100 кв.м. Състои се от две помещения, склад и тоалетна. Разполага с два входа, витрина към бул. Янко Комитов и е подходящо за различни видове търговска дейност, представителство, козметичен салон, офис и др.

Офис, Бургас, Център
Площ : 33.00 m2 299 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис помещение под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява работно пространство, атре и санитарен възел. На същия етаж има опция за наемане на още едно офис помещение.Сградата разполага с подземен паркинг.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 78.00 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис с две работни помещения под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява две стаи, антре и санитарен възел. На същия етаж има опция за наемане на още две офис помещения.Сградата разполага с подземни паркинг места.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Магазин, гр.Несебър
Площ : 550.00 m2 5 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в гр. Несебър до центъра на града с площ от 550 кв.м. Състои се от търговска площ и склад Подходящо е за шоурум, магазин за мебели, дрехи, аптека, фитнес зала и др. С голяма витрина към главна улица.