Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 30.00 m2 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение, подходящо за магазин в централна градска част на гр. Бургас, с площ от 30кв.м със санитарно помещение.

Офис, Бургас, Център
Площ : 81.00 m2 850 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис в супер център. Офисът е с площ от 81 кв.м. на втори реален етаж в сграда с Акт 16. Състои се от две зали, санитарен възел и две тераси. Офисът е след основен ремонт.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 700.00 m2 3 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава дългосрочно под наем кафе - винарна "Океан", находяща се в ТОП центъра на град Бургас на главна пешеходна улица. Общата площ на заведението е 710кв.м., включващи търговска зала и кухня, разположени на две нива, както следва: -на първо ниво с площ от 60 кв.м. е оборудвано кафе с бар и 40 места; -на второ ниво с площ от 650 кв.м. са разположени търговска зала с 160 места, ВИП зала с 25 места, гардеробна, санитарни помещения, напълно оборудвана и функционираща кухня и складови помещения, със самостоятелна климатизация и с всички разрешителни за работа. Има възможност да се обособи лятна градина до 120 места /по наредба на Община Бургас по определени тарифи/. Заведението е работещо, посреща и обслужва различни събития и масови мероприятия.

Магазин, Бургас, Изгрев
Площ : 275.00 m2 1 375 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем сграда в к-с Изгрев на транспортен булевард до кръговото на хотел Мираж. На площ от 275кв.м. са разположени три нива, с два входа и санитарен възел, сградата е с Акт 16. Имотът е подходящ за магазин, офис, фитнес, представителство.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 158.00 m2 660 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение под наем до Търговската гимназия. Помещението е в жилищна сграда на партерен етаж с площ от 158кв.м. състои се от голяма и малка зала, санитарен възел и градина. Помещението е със статут на кафе и е подходящо за офис, детска занималня, представителство.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 40.00 m2 400 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем магазин. Помещението в с площ от 40кв.м. с два входа, има санитарен възел и две зали, работило е като магазин за месо. Районът е оживен има пешеходен поток. Помещението се нуждае от освежаване, разходите за което могат да се приспаднат от наема.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 202.00 m2 2 000 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага магазин в Центъра. Помещението е с площ от 202кв.м. и е със статут за промишлени стоки. Месечния наем е с ДДС. За повече въпроси и оглед се свържете с нас.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 400 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем партерно помещение до пазар Краснодар. Помещението е с площ от 58кв.м. работило е като студио за масаж. В имота има обособен кухненски кът, санитарен възел, приемна и два кабинета за масаж.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 82.00 m2 3 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем магазин в Супер Център. Магазинът е с площ от 82кв.м. с лице към главната улица, има склад и санитарен възел. Предлага се дългорочно.