Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 66.00 m2 580 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в офис сграда до Съдебната палата. Едно голямо помещение с кухненски бокс, санитарен възел и антре. Отоплението е с климатик.

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 680 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис до Съдебната палата. Офисът е на трети етаж и се състои от предверие, две работни зали и санитарно помещение.

Офис, Бургас, Център
Площ : 134.00 m2 2 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерен офис до паметник Альоша. Офисът е в бизнес сграда с чиста площ от 118кв.м. и се състои от голяма зала, кабинет и санитарен възел. Офисът е с два входа на изключително комуникативно място с голям човекопоток.

Офис, Бургас, Център
Площ : 200.00 m2 900 лв.

ПРИМЕА отдава офис в центъра на Бургас, в близост до Тройката и Апелативния съд. Офисът е на две нива с обща площ 200 кв.м. Намира се на партера в нова сграда. Подходящ е за козметичен център.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 172.00 m2 1 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти дава под наем медицински център в к-с Славейков. Помещението е в нова сграда с Акт 16 на партерен и сутеренен етаж с два входа и е с обща площ от 172 кв.м. На партерно ниво има рецепция с приемна, четири кабинета, санитарен възел, на сутеренно ниво има помещение за отпадъци, два санитарни възела и работна зала с отделен вход. Медицинският център е напълно завършен и обзаведен с мебели, климатици във всеки кабинет и в приемната.

Офис, Бургас, Център
Площ : 170.00 m2 750 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем сутерен в нова сграда до Бургаски свободен университет. Помещението е 170 кв.м,. Състои се от голяма зала, склад и два санитарни възела. Подходящо е за танцово студио, йога, щоурум и др. В сградата има частна занималня, заведение и офиси! За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!

Офис, Бургас, Център
Площ : 166.00 m2 780 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в бизнес сграда на ул. Александровска. Офисът е с чиста площ от 131кв.м. и се състои от три големи зали, санитарно помещение и кухня. Офисът се предлага обзаведен.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 120.00 m2 540 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис в Бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Офисът е на партерен етаж и е с площ 120кв.м. Помещението е тип "open space", което дава възможност за оформяне на зали според нуждите на наемателите.

Офис, Бургас, Център
Площ : 100.00 m2 850 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис в Центъра. Офисът е с площ от 100кв.м. и се състои от пет кабинета, баня и тоалетна и тераса. Предлага се с нови мебели след ремонт.