Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 81.00 m2 850 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис в супер център. Офисът е с площ от 81 кв.м. на втори реален етаж в сграда с Акт 16. Състои се от две зали, санитарен възел и две тераси. Офисът е след основен ремонт.

Офис, Бургас, Център
Площ : 66.00 m2 580 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в офис сграда до Съдебната палата. Едно голямо помещение с кухненски бокс, санитарен възел и антре. Отоплението е с климатик.

Офис, Бургас, Център
Площ : 134.00 m2 2 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерен офис до паметник Альоша. Офисът е в бизнес сграда с чиста площ от 118кв.м. и се състои от голяма зала, кабинет и санитарен възел. Офисът е с два входа на изключително комуникативно място с голям човекопоток.

Офис, Бургас, Център
Площ : 166.00 m2 1 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в бизнес сграда на ул. Александровска. Офисът е с чиста площ от 131кв.м. и се състои от три големи зали, санитарно помещение и кухня. Офисът се предлага обзаведен.

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 680 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис до Съдебната палата. Офисът е на трети етаж и се състои от предверие, две работни зали и санитарно помещение.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 120.00 m2 540 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис в Бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Офисът е на партерен етаж и е с площ 120кв.м. Помещението е тип "open space", което дава възможност за оформяне на зали според нуждите на наемателите.

Офис, Бургас, Център
Площ : 170.00 m2 750 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем сутерен в нова сграда до Бургаски свободен университет. Помещението е 170 кв.м,. Състои се от голяма зала, склад и два санитарни възела. Подходящо е за танцово студио, йога, щоурум и др. В сградата има частна занималня, заведение и офиси! За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!

Офис, Бургас, Център
Площ : 25.00 m2 0 €

ОБОРУДВАН СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ! ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем напълно обзаведен и оборудван стоматологичен кабинет в центъра на града. Състои се от приемна, кабинет, санитарно помещение. Оборудван със всичко необходимо за работа: зъболекарски стол, автоклав, шкафове.

Офис, Бургас, Център
Площ : 59.00 m2 400 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем двустайно ателие в централна градска част. Имотът е със следното разпределение - антре, две светли помещения, санитарен възел и тераса. Намира се в сграда с асансьор, на комуникативно място, близо до административни институции. За повече информация и огледи, моля да се свържете с нас.