Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Зорница
Площ : 50.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в ж.к. Зорница, Лазурен бряг. Състои се от коридор, две помещения и санитарно помещение. Изложение юг, запад. Сградата разполага с конференти зали, кинозала, спа център, фитнес, пекарна. Има възможност за наемане на паркомясто срещу 100 лв на месец

Офис, Бургас,
Площ : 20.60 m2 103 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис от 20.6 кв.м. в сграда в к-с "Изгрев" до МОЛ Бурас Плаза. В същата сграда разполагаме и с други офиси под наем с различна квадратура. За повече информация обадете се на посочения телефон.

Офис, Бургас, Зорница
Площ : 47.76 m2 600 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в луксозна сграда в к-с Зорница. Офисът е разположен на втори етаж и е с площ 47,76 кв.м. Състои се от две помещения, тераса WC. Има възможност за наемане на паркомясто. Отдава се дългосрочно!

Офис, Бургас,
Площ : 59.00 m2 177 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис помещение в нова бизнес сграда намираща се в ж.к. Славейков. Сградата разполага със собствен наземен паркинг, както и подземен, в който могат да се наемат допълнително паркоместа. Денонощна охрана, луксозни общи части и асансьори и най-ниската такса за поддръжка на общите части. Офисът е завършени до ключ, с оборудван санитарен възел, подготовка за кухненски кът (битовка), пълно окабеляване, климатици, СОТ и пожароизвестителна система. Офисът е със следното разпределение - коридор, кухненски бокс, санитарен възел, голяма стая и преходна по- малка. За организиране на оглед, моля да се свържете с нас. Цена на кв.м. : 3 евро без ДДС

Офис, Бургас,
Площ : 58.00 m2 680 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис до Съдебната палата. Офисът е на трети етаж и се състои от предверие, две работни зали и санитарно помещение.

Офис, Бургас,
Площ : 166.00 m2 1 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в бизнес сграда на ул. Александровска. Офисът е с обща площ от 166 кв.м. и се състои от три големи зали, санитарно помещение и кухня. Офисът се предлага обзаведен.

Офис, Бургас,
Площ : 100.00 m2 850 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис в Центъра. Офисът е с площ от 100кв.м. и се състои от пет кабинета, баня и тоалетна и тераса. Предлага се с нови мебели след ремонт.

Офис, Бургас,
Площ : 160.00 m2 1 000 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем двуетажна къща за офис. Къщата е след основен ремонт, състои се от два етажа, всеки от които с площ от 80кв.м. На първи етаж разполага с 3 стаи, всяка с климатик, втори етаж - две стаи, баня с WC, кухня. Към нея има двор с площ 150кв.м. Отдава се дългосрочно!

Офис, Бургас,
Площ : 53.00 m2 450 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в центъра на града близо до ул."Богориди" и Морската градина. Намира се в нова луксозна сграда и се състои се от две отделни стаи, баня с тоалетна и тераса. Състояние - до ключ, като в едната стая има изградено кухненско оборудване.