Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 33.00 m2 300 лв.

Примеа недвижими имоти предлага офис помещение под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява едно помещение, антре и санитарен възел.Сградата разполага с подземен паркинг.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 62.08 m2 580 лв.

Примеа недвижими имоти предлага под наем офис с две работни помещения с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и се състои от две стаи, антре и санитарен възел. Обявената цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 50.00 m2 580 лв.

Примеа недвижими имоти предлага под наем партерно помещение в центъра на Бургас. Помещението е на партерен етаж, завършено с качествени материали. Подходящо е за офис, салон за красота, представителство.Цената е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 80.00 m2 700 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем два тристайни офиса в центъра на гр. Бургас. Състоят се от по три отделни стаи, всяка с възможност за две работни места. Има малка стая, която може да бъде кухненски кът или архив, според нуждите на дейността както и тераса, тоалетна и отделно баня. В много добро състояние, с поставени климатици, под - паркет. Наличното обзавеждането може да се предостави за ползване. В момента е свободен един офис, до месец ще бъде свободен и другия, който е с оборудвана кухня. Подходящи са за адвокатска кантора, представителство, учебен център и т.н.Отдават се дългосрочно. Обявената цена е за един офис.

Офис, Бургас, Център
Площ : 155.00 m2 775 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис на ул. Александровска с площ от 155 кв.м. на ет.3. Състои се от голяма зала с отворено пространство, малка стая, санитарно помещение и тераса. В съседство има самостоятелен офис с площ 60 кв.м. Могат да се наемат и двете помещения,които са единствени на етажа. В сградата има асансьор.

Офис, Бургас, Център
Площ : 92.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 92кв.м. Състои се от две стаи, всяка със санитарно помещение. Подходящо е за офис, представителство, салон за красота и др.