Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 100.00 m2 1 000 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис в Центъра. Офисът е с площ от 100кв.м. и се състои от пет кабинета, баня и тоалетна и тераса. Предлага се с нови мебели след ремонт.

Офис, Бургас, Център
Площ : 160.00 m2 1 600 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем двуетажна къща за офис. Къщата е след основен ремонт, състои се от два етажа, всеки от които с площ от 80кв.м. На първи етаж разполага с 3 стаи, всяка с климатик, втори етаж - две стаи, баня с WC, кухня. Към нея има двор с площ 150кв.м. Отдава се дългосрочно!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 120.00 m2 600 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис в Бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Офисът е на партерен етаж и е с площ 120кв.м. Помещението е тип "open space", което дава възможност за оформяне на зали според нуждите на наемателите.

Офис, Бургас, Център
Площ : 47.00 m2 600 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис в нова луксозна сграда до Съдебната Палата. Офисът е с площ от 47кв.м. и се състои от работна зала и санитарен възел.

Офис, Бургас, Възраждане
Площ : 46.00 m2 300 лв.

Партерно помещение в гр. Бургас, Централна Градска Част до РДВР в, в тухлена сграда с лице на улица. Помещението е от 45 кв. м. със склад и самостоятелно WC. До ключ. Подходящо е за офис.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 93.00 m2 558 €

Предлагаме офис под наем с площ от 93 кв.м.в модерна бизнес сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, луксозни окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 117.00 m2 702 €

Предлагаме офис под наем с площ от 117 кв.м.в модерна бизнес сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 172.00 m2 1 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем партерно помещение в к-с „Славейков”. Помещението е с обща площ от 172кв.м. на партерно ниво с площ от 90кв.м. са разпределени рецепция с приемна, четири кабинета, санитарен възел с два входа, на сутеренно ниво с площ 82 кв.м. има помещение за отпадъци, два санитерни възела и работна зала. Медицинският център е напълно завършен до ключ, с мебели, климатици във всеки кабинет и в приемната. Помещението е подходящо също така за офис, счетоводна кантора, козметично студио, фризьорски салон, рехабиталиционен център, детски център, занималня и учебен център.

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 680 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис до Съдебната палата. Офисът е на трети етаж и се състои от предверие, две работни зали и санитарно помещение.