Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 59.00 m2 177 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис помещение в нова бизнес сграда намираща се в ж.к. Славейков. Сградата разполага със собствен наземен паркинг, както и подземен, в който могат да се наемат допълнително паркоместа. Денонощна охрана, луксозни общи части и асансьори и най-ниската такса за поддръжка на общите части. Офисът е завършени до ключ, с оборудван санитарен възел, подготовка за кухненски кът (битовка), пълно окабеляване, климатици, СОТ и пожароизвестителна система. Офисът е със следното разпределение - коридор, кухненски бокс, санитарен възел, голяма стая и преходна по- малка. За организиране на оглед, моля да се свържете с нас. Цена на кв.м. : 3 евро без ДДС

Офис, Бургас, Център
Площ : 59.00 m2 450 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем двустайно ателие в централна градска част. Имотът е със следното разпределение - антре, две светли помещения, санитарен възел и тераса. Намира се в сграда с асансьор, на комуникативно място, близо до административни институции.За повече информация и огледи, моля да се свържете с нас.

Офис, Бургас, Зорница
Площ : 50.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в ж.к. Зорница, Лазурен бряг. Състои се от коридор, две помещения и санитарно помещение. Изложение юг, запад. Сградата разполага с конференти зали, кинозала, спа център, фитнес, пекарна. Има възможност за наемане на паркомясто срещу 100 лв на месец

Офис, Бургас, Зорница
Площ : 100.00 m2 550 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 100 кв.м. Състои се от две помещение и санитарен възел със самостоятелен вход. Намира се над висок партер. Подходящо е за офис, шивашки цех, счетоводна къща, представителство, спортен център, колцентър, компютърен сервиз и др.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 47.40 m2 143 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис от 47.4 кв.м. в сграда в к-с "Изгрев" до МОЛ Бурас Плаза. В същата сграда разполагаме и с други офиси под наем с различна квадратура. За повече информация обадете се на посочения телефон.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 33.20 m2 166 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис от 33.20 кв.м. в сграда в к-с "Изгрев" до МОЛ Бурас Плаза. В същата сграда разполагаме и с други офиси под наем с различна квадратура. За повече информация обадете се на посочения телефон.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 20.60 m2 103 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис от 20.6 кв.м. в сграда в к-с "Изгрев" до МОЛ Бурас Плаза. В същата сграда разполагаме и с други офиси под наем с различна квадратура. За повече информация обадете се на посочения телефон.

Офис, Бургас, Зорница
Площ : 47.76 m2 600 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в луксозна сграда в к-с Зорница. Офисът е разположен на втори етаж и е с площ 47,76 кв.м. Състои се от две помещения, тераса WC. Има възможност за наемане на паркомясто. Отдава се дългосрочно!

Офис, Бургас, Център
Площ : 166.00 m2 1 300 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в бизнес сграда на ул. Александровска. Офисът е с обща площ от 166 кв.м. и се състои от три големи зали, санитарно помещение и кухня. Офисът се предлага обзаведен.