Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 90.00 m2 600 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис с три отделни помещения. Имотът се намира в нова, представителна сграда на метри от ул. Александровска.Отдава се необзаведен. Обзавеждането на снимките подлежи на допълнително договаряне.За повече информация и организиране на огледи, моля да се свържете с нас.

Офис, Бургас, Център
Площ : 155.00 m2 775 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис на ул. Александровска с площ от 155 кв.м. на ет.3. Състои се от голяма зала с отворено прострнство, малка стая, санитарно помещение и тераса. В съседство има самостоятелен офис с площ 60 кв.м. Могат да се наемат и двете помещения, единствени на етажа. В сградата има асансьор.

Офис, Бургас, Център
Площ : 33.00 m2 299 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис помещение под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява работно пространство, атре и санитарен възел. На същия етаж има опция за наемане на още едно офис помещение.Сградата разполага с подземен паркинг.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 78.00 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис с две работни помещения под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява две стаи, антре и санитарен възел. На същия етаж има опция за наемане на още две офис помещения.Сградата разполага с подземни паркинг места.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 92.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 92кв.м. Състои се от две стаи, всяка със санитарно помещение. Подходящо е за офис, представителство, салон за красота и др.