Купувам Наемам
лв.

Офис, гр.Поморие
Площ : 102.00 m2 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем партерен офис с площ от 102 кв. м . Представлява лицев ъглов партер с големи витрини. Състои се от голяма зала, склад и санитарно помещение. Има изградена СОТ система. Подходящ за офис, представителство, шоурум, счетоводна или нотариална кантора, луксозен бутик за дрехи, масажно или козметично студио за красота и др..

Офис, Бургас, Център
Площ : 300.00 m2 1 200 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офисен етаж с площ от 300 кв. м. Състои се от три големи зали и още три по-малки помощни зали, има две санитарни помещения на етажа. Намира се в изцяло бизнес сграда до Община Бургас. На пешеходно разстояние от всички институции. Обявената цена на месечния наем е без включено ДДС.

Офис, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 184.00 m2 2 950 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем ексклузивно самостоятелна административна сграда със статут на банков клон / офис /Сградата е построена и отговаря на всички изисквания на банка ОББ за банков клон. От 2007 год. и към настоящия момент се използва като такъв. Главната фасада и входът са ориентирани към пътя, представляващ входната артерия на ж.к. „Меден Рудник“.Представлява едноетажна масивна сграда, състояща се от:1. Партерен етаж с площ 92 кв.м., височина 3,50 м, на който са разположени:- банков салон,- касово помещение,- офис за управител- помещение за касиери.2. Сутеренен етаж с площ 92 кв.м., на който са разположени:- техническо помещение,- помещение за архив,- стая за почивка с гардероб и кухненски ред,- санитарен възелЗастроена площ 92,00 кв.м. и РЗП 184 кв.м., стълбищната клетка и цоклите са облицовани със сив гранит, подова настилка – гранитогрес, с външна изолация.Сградата разполага с технически паспорт. При необходимост можем да представим всички части на проекта.

Офис, Бургас, Център
Площ : 92.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 92кв.м. Състои се от две стаи, всяка със санитарно помещение. Подходящо е за офис, представителство, салон за красота и др.