Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 118.00 m2 540 €

Предлагаме офис под наем с площ от 118кв.м.в луксозна бизнес- сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, луксозни окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 93.00 m2 420 €

Предлагаме офис под наем с площ от 95 кв.м.в луксозна бизнес- сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, луксозни окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 680 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис до Съдебната палата.Офисът е на трети етаж и се състои от предверие, две работни зали и санитарно помещение.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 93.00 m2 420 €

Предлагаме офис под наем с площ от 93 кв.м.в луксозна бизнес- сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 149.00 m2 660 €

Предлагаме офис под наем с площ от 149 кв.м.в луксозна бизнес- сграда с отлична локация. Офисът е с ПВЦ дограма, теракот, интериорни врати, високи прозорци, окачени тавани. Намира се във функционална напълно заета сграда, построена с висококачествени материали, модерна архитектура и самостоятелен паркинг, централна климатизация и 24-часова охрана. Сградата е на много комуникативно и лесно достъпно място, в стратегически бизнес район на града. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Център
Площ : 66.00 m2 550 лв.

ПРИМЕА Недвижими имоти дава под наем помещение в Идеален Центъра, на метри от ул. Александровска. Състои се от стая с площ от 16 кв.м., санитарно помещение и малка кухня. Отдава се под наем необзаведено. Подходящ е за офис, адвокатска кантора или счетоводна къща. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Лазур
Площ : 50.00 m2 700 лв.

ПРИМЕА Недвижими имоти отдава под наем офис с площ от 50кв.м. Помещението светло и е разположено в модерна сграда със смесено предназначение до входа на морската градина. Офисът се състои от една просторна стая и санитарен възел. Общите части на сградата са луксозно завършени. Офисът се продава с обзавеждането.

Офис, Бургас, Център
Площ : 16.00 m2 150 лв.

ПРИМЕА Недвижими имоти дава под наем помещение в Центъра, на метри от ул. Александровска. Състои се от стая с площ от 16 кв.м., санитарно помещение и малка кухня. Отдава се под наем необзаведено. Подходящ е за офис, адвокатска кантора или счетоводна къща. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Център
Площ : 51.12 m2 307 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в нова луксозна бизнес сграда на пл. Тройката. Има две работни помещения, санитарен възел, предверие. Офиса е завършен до ключ, с монтирани климатици и външни щори.