Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 33.00 m2 299 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис помещение под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява работно пространство, атре и санитарен възел. На същия етаж има опция за наемане на още две офис помещения.Сградата разполага с подземенн паркинг.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 78.00 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага офис с две работни помещения под наем с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява две стаи, антре и санитарен възел. На същия етаж има опция за наемане на още две офис помещения.Сградата разполага с подземни паркинг места.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 81.00 m2 689 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем офис с централна локация. Имотът се намира в нова сграда със смесен тип предназначение и представлява антре, пространство за отдих с кухненски кът, три работни помещения и санитарен възел . На същия етаж има опция за наемане на още две офис помещения.Сградата разполага с подземни паркинг места.За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.Обявената наемна цена е без ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 157.00 m2 800 €

Примеа недвижими имоти отдава под наем просторен и светъл офис в супер център на Бургас. Помещението е с функционално разпределение, възможност за оптимално използване на площта. Има възможност за закупуване на цялото обзавеждане.Характеристики:Площ: 157кв.м.;Разпределение: голяма зала, две по-малки самостоятелни стаи, кухня и баня, тераса;Изложение: изток и юг;Отопление: електричество, климатик;Охрана: СОТ;Етаж: втори жилищен;Предимства:Бърз достъп до държавни институцииВидеонаблюдение;Посочените цени са без включено ДДС.

Офис, Бургас, Център
Площ : 51.12 m2 480 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в нова луксозна бизнес сграда на пл. Тройката. Има две работни помещения, санитарен възел, предверие. Офисът е завършен до ключ, с монтирани климатици и външни щори.

Офис, Бургас, Зорница
Площ : 50.00 m2 790 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в ж.к. Зорница, Лазурен бряг. Състои се от коридор, две помещения и санитарно помещение. Изложение юг, запад. Сградата разполага с конференти зали, кинозала, спа център, фитнес, пекарна. Има възможност за наемане на паркомясто срещу 100 лв на месец

Офис, Бургас, Възраждане
Площ : 46.00 m2 280 лв.

Партерно помещение в гр. Бургас, Централна Градска Част до РДВР в, в тухлена сграда с лице на улица. Помещението е от 45 кв. м. със склад и самостоятелно WC. До ключ. Подходящо е за офис.

Офис, Бургас, Център
Площ : 166.00 m2 1 300 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем офис в бизнес сграда на ул. Александровска. Офисът е с обща площ от 166 кв.м. и се състои от три големи зали, санитарно помещение и кухня. Офисът се предлага обзаведен.

Офис, Бургас, Център
Площ : 92.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 92кв.м. Състои се от две стаи, всяка със санитарно помещение. Подходящо е за офис, представителство, салон за красота и др.