Купувам Наемам
лв.

Склад, Бургас, Лозово
Площ : 1200.00 m2 6 000 €

Агенция Примеа отдава под наем новопостроена складова база с площ 1200 кв.м. и височина 7 м. Базата е разделена на две помещения с площ по 600 кв.м.. Всяко помещение има по два офиса, две бани с тоалетни и по две съблекални. Сградата има четири входа с ролетни врати Hormann с дистанционно управление. На териториятата има голям паркинг и площадка за маневриране на ТИРове и големи камиони. Подходящо е за склад, предствителство, производствен цех или шоу рум.Отдава се дългосрочно!

Склад, Бургас, Промишлена зона - Север
Площ : 290.00 m2 1 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 290 кв.м. с височина на тавана 2,70м. Състои се от едно голямо отворено пространство, което е и сухо, светло и топло. Подходящо е за склад, предствителство, производствен цех - дограма, дърводелски услуги, шивашки услуги и др.

Склад, Бургас, Промишлена зона - Юг
Площ : 1360.00 m2 2 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем промишлено помещение за съхранение и производство в Южна промишлена зона. Има товаро-разтоварителна рампа, две хладилни камери общо 500 m3, офис, санитарен възел, склад - хале, а в производствения цех има оборудване за производство на сладолед, което може да се договаря допълнително.За повече информация се свържете с нас!