Купувам Наемам
лв.

Склад, Бургас, Лозово
Площ : 1200.00 m2 4 800 €

Агенция Примеа отдава под наем новопостроена складова база с площ 1200 кв.м. и височина 7 м. Базата е разделена на две помещения с площ по 600 кв.м.. Всяко помещение има по два офиса, две бани с тоалетни и по две съблекални. Сградата има четири входа с ролетни врати Hormann с дистанционно управление. На територията има голям паркинг и площадка за маневриране на ТИРове и големи камиони. Подходящо е за склад, предствителство, производствен цех или шоурум.Отдава се дългосрочно!

Склад, Бургас, Промишлена зона - Север
Площ : 4000.00 m2 12 000 €

Примеа недвижими имоти отдава под наем новопостроена складова база с площ 4000 кв.м. и височина 10 м, разположена в Северна промишлена зона. Сградата има четири входа. На територията има голям паркинг и площадка за маневриране на тирове и големи камиони. Подходящо е за склад, представителство, производствен цех или шоурум.За огледи и повече информация свържете се с нас!

Склад, Бургас, Промишлена зона - Север
Площ : 1000.00 m2 3 500 €

Примеа недвижими имоти отдава под наем новопостроена складова база с площ 1000 кв.м. и височина 10 м, разположена в Северна промишлена зона. На територията има голям паркинг и площадка за маневриране на Тирове и големи камиони. Подходящо е за склад, представителство, производствен цех или шоурум.За огледи и повече информация свържете се с нас!

Склад, Бургас, Промишлена зона - Север
Площ : 2000.00 m2 7 000 €

Примеа недвижими имоти отдава под наем новопостроена складова база с площ 2000 кв.м. и височина 10 м, разположена в Северна промишлена зона. Сградата има два входа. На територията има голям паркинг и площадка за маневриране на тирове и големи камиони. Подходящо е за склад, представителство, производствен цех или шоурум.За огледи и повече информация свържете се с нас!

Склад, Бургас, Промишлена зона - Север
Площ : 350.00 m2 3 360 лв.

Отдава под наем промишлено помещение с площ 350 кв.м с метална конструкция и термопанели. Разположено е в Северна промишлена зона зад Търговската къща. Състои се от офисна част с два санитарни възела, баня и съблекалня.Към халето има допълнителна открита площ 1000 кв.м, подходяща за паркиране и складиране на материали на открито.Помещението ще бъде напълно завършено след 3 месеца. Цена на кв.м - 8 лева без ДДС . За оглед моля свържете се с нас!