Купувам Наемам
лв.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 85.00 m2 800 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за дългосрочно отдаване под наем двустаен апартамент намиращ се на площад Тройка, пешеходната зона на града. Имотът е с югозападно изложение с просторна и светла всекидневна, кухненска част с трапезарна маса и столове, спалня и тераса към нея, складово помещение и санитарен възел. За комфортен престой апартаментът разполага с всички необходими електроуреди и посуда. В наемната цена е включена такса кабелна телевизия и интернет. За повече информация и огледи, моля свържете се с нас..

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 55.00 m2 500 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага двустаен обзаведен апартамент до Общината. Жилището се състои от дневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна и тераса. Апартаментът е след основен ремонт с ново обзавеждане. Жилището е на четвърти етаж в жилищна сграда с асансьор. За повече информация и организиране на огледи, моля свържете се с нас.

Двустаен апартамент, гр.Созопол
Площ : 50.00 m2 700 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за дългосрочно наемане имот с една спалня. Апартаментът се намира на 700 метра от плаж Харманите. С две изложения, с морска гледак, мебелиран за комфортно пребиваване. Имотът се отдава дългосрочно.За повече информация и организиране на огледи, моля да се свържете с нас.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 70.00 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем мебелиран апартамент с една спалня. Имотът се намира в нова сграда, в центъра на Бургас. Апартаментът е с източно изложение, топъл и светъл, оборудван с всичко необходимо за комфортен престой.Отдава се дългосрочно.За организиране на огледи, моля свържете се с нас.

Двустаен апартамент, гр.Несебър
Площ : 55.00 m2 250 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем обзаведен двустаен апартамент в кв. Черно море, гр. Несебър в близост до хотел \\\"Сол Несебър Резорт\\\". Жилището се състои от дневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Оборудвано и обзаведено с всичко необходимо. Удобно местоположение до спирка на градски транспорт и на 200 м от плажната ивица. Югозападно изложение. Отоплението е с климатик. Отдава се дългосрочно!

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 45.00 m2 750 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем двустаен апартамент в Супер център на град Бургас. Жилището се състои от дневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна. Уютно обзаведено с всичко необходимо, с добра локация в \\\"сърцето\\\" на самия център, на минути от Морската градина, главните пешеходни улици и Административния център. Апартаментът е свободен за наемане до края на месец април!

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 45.00 m2 750 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава двустаен апартамент в СЦ на гр. Бургас. Жилището се състои от дневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна. Уютно обзаведено, с добра локация в \\\"сърцето\\\" на самия център, на минути от Морската градина, главните пешеходни улици и Административния център. Апартаментът е свободен за наемане до края на месец април!