Купувам Наемам
лв.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 52.00 m2 430 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем гарсониета на ул. Кирил и Методий! Жилището се намира в монолитен блок на втори жилищен етаж с асансьор. Обзаведено е с всичко необходимо за едно домакинство. Изложението е югоизток.За повече информация и оглед, моля свържете се с нас.

Двустаен апартамент, Бургас, Зорница
Площ : 70.00 m2 1 100 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем двустаен апартамент в ж.к. Зорница, гр. Бургас в сграда ” Лазурен бряг” . Състои се от дневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Може да бъде нает и за краткосрочен период. Свободно паркиране. Може да се наеме срещу допълнително заплащане конкретно паркомясто

Двустаен апартамент, с.Равда
Площ : 55.00 m2 450 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава дългосрочно под наем апартамент в с. Равда. Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалетна и тераса. Отдава се с наличното обзавеждане. Намира се на 100м от плажната ивица. Обявената цена е за целогодишно наемане. Свободен за наемане!

Двустаен апартамент, гр.Созопол
Площ : 50.00 m2 700 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за дългосрочен наем двустаен апартамент на 700 метра от плаж Харманите. С две изложения, с морска гледка, мебелиран за комфортно пребиваване.Имотът се отдава дългосрочно.За повече информация и организиране на огледи, моля да се свържете с нас.