Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 70.00 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти предлага магазин в к-с Лазур в района на ДКЦ \\\"Ел-Масри\\\". Помещението е с площ 70 кв.м. със санитарен възел и голяма витрина. Намира се на партерно ниво в жилищна сграда. Подходящо е за магазин, офис, представителство, куриерска фирма.Разполага с три паркоместа.За огледи и повече информация се свържете с нас.

Магазин, Бургас, Изгрев
Площ : 126.67 m2 700 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем партерни помещения в бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Помещенията са две съседни с площ 126,67 кв.м. и 158,37 кв.м., тип \\\"open space\\\" като е възмножно наемане заедно или по отделно. Подходящи са за шоурум, офисили представителство.

Магазин, Бургас, Възраждане
Площ : 77.68 m2 650 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем магазин в гр. Бургас на ул. Калоян с площ от 70 кв. м. Отлична локация с човекопоток .Състои се от просторна търговска част с около 50 кв.м площ, витрина 7м, склад и санитарно помещение. Помещението е подходящо за магазин за пакетирани или хранителни стоки, конфекции, плод и зеленчук, фотоателие, представителство, сладкарница, книжарница и др. Свободен е за наемане.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 278.00 m2 1 550 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем търговско помещение с площ от 239 кв. м. и вътрешен двор с размери 88,07 кв. м. на метри от морската градина и Пантеона. Витрината има 5 метра лице и е към оживена улица. Намира се на партер в сграда със смесен тип предназначение. Предвид локацията, имотът е подходящ за шоурум, офис или представителство.За повече информация и организиране на огледи в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони.Обявената наемна цена е без ДДС.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 150.00 m2 1 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 150 кв.м. в ж.к. Лазур , с голяма витрина, височина от 5 м. и голям човекопоток, което е подходящо за аптека, сладкарница, магазин за дрехи и други. Довършителните дейности по помещението до търговски вид са за сметка на наемодателя. За повече информация се свържете с нас!

Магазин, гр.Несебър
Площ : 550.00 m2 2 800 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в гр. Несебър до центъра на града с площ от 550 кв.м. Състои се от търговска площ, санитарно помещение и склад 50 кв.м. Подходящо е за шоурум, банков офис, магазин за мебели, дрехи, аптека, фитнес зала и др. С голяма витрина към главна улица.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 150.00 m2 1 300 лв.

Примеа недвижими имоти отдава под наем търговско помещение с отлична локация в центъра на Бургас. Имотът е с чиста площ от 150 кв.м. и се състои от две големи помещения, работен офис, санитарен възел и голяма витрина към улицата. Подходящ е за магазин, офис, адвокатска или нотариална кантора, детски парти център и др. Свържете се с нас за повече информация!