Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 105.00 m2 780 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в Централна градска част, на метри от ул. Александровска.Площ 105 кв.м.Имотът е на ниво партер, в сграда със смесено предназначение. Състои се от просторна търговска част с голяма витрина/ лице към оживена улица, тоалетна и склад.Подходящ е за всякакъв вид търговска дейност /офис, магазин, аптека, представителство, заведение, козметичен салон и др./Отдава се дългосрочно!За повече информация и организиране на оглед се свържете с нас!

Магазин, Бургас, Център
Площ : 538.00 m2 6 000 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение с площ 428 кв.м. и открита тераса 110 кв.м. на метри от ул.Александровска. Разположен на партер в сграда със смесен тип предназначение. Имотът е със статут на ресторант, но предвид локацията е подходящ също така и за шоурум, медицински център, салон за красота, учебен център за работа с деца, фитнес зала, магазин за хранителни стоки и т.н.Разполага с просторна търговска част с високи тавани, складове, сервизни помещения, съблекални за персонал, тоалетни, бар зона, просторна кухня с обособени всички необходими помещения, отделение за детски кът. Има два входа за посетители и служебен вход за зареждане.За повече информация и организиране на огледи в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 150.00 m2 1 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 150 кв.м. в ж.к. Лазур , с голяма витрина, височина от 5 м. и голям човекопоток, което е подходящо за аптека, сладкарница, магазин за дрехи и други. Довършителните дейности по помещението до търговски вид са за сметка на наемодателя. За повече информация се свържете с нас!

Магазин, гр.Несебър
Площ : 550.00 m2 5 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в гр. Несебър до центъра на града с площ от 550 кв.м. Състои се от търговска площ, санитарно помещение и склад 50 кв.м. Подходящо е за шоурум, банков офис, магазин за мебели, дрехи, аптека, фитнес зала и др. С голяма витрина към главна улица.

Магазин, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 222.00 m2 2 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Търговско помещение с площ от 222 кв.м. . Подходящо за магазин, заведение за бързо хранене.Намира се с лице на главен булевард , в близост до училище и административни сгради .

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 86.00 m2 600 лв.

ПРИМЕА предлага ПОД НАЕМ Търговско помещение с площ от 86,00 кв.м.в много добро състояние.Подходящо за фризьорски салон, козметичен салон, магазин, офис и др.Помещението е ъглово с големи светли витрини.Състои се от търговска част, склад, санитарен възел.Намира се между бензиностанция Шел и Терминала , нова сграда. Комуникативен район, постоянен човекопоток.

Магазин, Бургас, Изгрев
Площ : 126.67 m2 700 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем партерни помещения в бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Помещенията са две съседни с площ 126,67 кв.м. и 158,37 кв.м., тип \\\"open space\\\" като е възмножно наемане заедно или по отделно. Подходящи са за шоурум, офисили представителство.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 76.00 m2 1 227 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в централната част на града.Имотът се намира в нова сграда със смесено предназначение с лице на главен булевард.Подходящ е за всякакъв вид търговска дейност и е със статут на аптека.Предлага се в състояние до ключ, необзаведен.