Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 76.00 m2 2 400 лв.

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем ъглов магазин с голяма витрина ,с лице на главен булевард.Имотът се намира в нова,луксозна сграда със смесено предназначение в централната част на града,с постоянен човекопоток.Предлага се в състояние до ключ ,необзаведен.Подходящ е за всякакъв вид търговска дейност и е със статут на аптека.

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 86.00 m2 600 лв.

ПРИМЕА предлага ПОД НАЕМ Търговско помещение с площ от 86,00 кв.м.в много добро състояние.Подходящо за фризьорски салон, козметичен салон, магазин, офис и др.Помещението е ъглово с големи светли витрини.Състои се от търговска част, склад, санитарен възел.Намира се между бензиностанция Шел и Терминала , нова сграда. Комуникативен район, постоянен човекопоток.

Магазин, Бургас, Изгрев
Площ : 126.67 m2 700 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага под наем партерни помещения в бизнес сграда Клас А в к-с Изгрев. Помещенията са две съседни с площ 126,67 кв.м. и 158,37 кв.м., тип \\\"open space\\\" като е възмножно наемане заедно или по отделно. Подходящи са за шоурум, офисили представителство.

Магазин, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 222.00 m2 2 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Търговско помещение с площ от 222 кв.м. . Подходящо за магазин, заведение за бързо хранене.Намира се с лице на главен булевард , в близост до училище и административни сгради .

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 1500.00 m2 6 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Търговско помещение с площ от 1500 кв.м. Намира се на втори етаж в самостоятелна сграда с лице на главен булевард с големи стъклени витрини.Сградата има асансьор за клиенти, санитарен възел на етажа. Може да се прегради на няколко помещения със складова част и търговска площ.Има изградена рампа за зареждане на стока. Подходящо за магазин за мебели, бяла техника, офис помещения и др.Възможност да се отдаде и само част от помещението.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 76.00 m2 1 227 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в централната част на града.Имотът се намира в нова сграда със смесено предназначение с лице на главен булевард.Подходящ е за всякакъв вид търговска дейност и е със статут на аптека.Предлага се в състояние до ключ, необзаведен.

Магазин, гр.Несебър
Площ : 550.00 m2 5 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в гр. Несебър до центъра на града с площ от 550 кв.м. Състои се от търговска площ, санитарно помещение и склад 50 кв.м. Подходящо е за шоурум, банков офис, магазин за мебели, дрехи, аптека, фитнес зала и др. С голяма витрина към главна улица.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 150.00 m2 1 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем помещение с площ от 150 кв.м. в ж.к. Лазур , с голяма витрина, височина от 5 м. и голям човекопоток, което е подходящо за аптека, сладкарница, магазин за дрехи и други. Довършителните дейности по помещението до търговски вид са за сметка на наемодателя. За повече информация се свържете с нас!