Купувам Наемам
лв.

УПИ, к.к.Слънчев бряг
Площ : 1558.00 m2 186 960 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба УПИ в к.к Слънчев Бряг с площ от 1558кв.м с лице на главен път. С изменение на подробния устройствен план. Плътност на застрояване до 30%, кота корниз до 15 м (до 5 ет), кинт 1,50.

УПИ, Бургас, Промишлена зона - Юг
Площ : 4350.00 m2 0 €

ПРИМЕА недвижими имоти прозава урегулиран парцел в Промишлена зона „ЮГ“ с отлична локация за търговска, логистична или производствена дейност. Парцелът се намира между ул. “Чаталджа“ („Индустриална“) и околовръстен път – бул. “Т. Александров“. Има възможност да се раздели над ва самостоятелни парцела с квадратури съответно 2000 кв.м. и 2350 кв.м. Между ул. “Чаталджа“ и бул.“Т.Александров“ има изграден път, който е съобразен с необходимите радиуси за завиване на влекачи с полуремаркета, вкл. и с удължена база. В имота има трафопост, собственост на EVN. Имотът е електрифициран, като подотчетното табло е монтирано на трафопоста. Планираната (заявена) мощност за този имот е 100kW. Има възможност за неколкократно увеличение на мощностите, ако има необходимост. В парцела са положени силови кабели в цеви и шахти по всички контури. Имотът е водоснабден. Уличният водопровод е съобразен за осигуряване на големи водни количества ако са необходими за производствени цели. Новоизграденият водопровод на практика е „връзка“ между главните водопроводи по бул. “Т. Александров“ и ул.“Чаталджа“ Монтирани са всички необходими пожарни хидранти. Към имота има три отклонения, като в момента работи само едно. Канализация: Каналните води, както и дъждовните са отведени в улична канализация, която зауства на ул.“Чаталджа“. В имота е изградена цялата площадкова мрежа, като наклоните са съобразени за бързо отводняване. Теренът е типичния за района между ез.“Вая“ и Черно море. Изпълнени са насипи с глинести почви и над тях около 1,5м скални материали с различна едрина, намаляваща към повърхността. Около 35% е бетониран (20 см., армирано). Изградена е ограда с мрежа, която е стъпила на бетонна основа (видимата част над терена е 60см). Поставени са седем видеокамери за денонощно наблюдение. Има два плъзгащи се портала с ширина 6м и е подготвен трети такъв. Към имота, съгласно уличната регулация има обособен и изграден джоб за паркинг за над 30 автомобила. Отлична локация за търговска, логистична или производствена дейност.

УПИ, с.Фазаново
Площ : 1425.00 m2 25 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба парцел 1425 кв. в регулация с ток, вода и канализация в с.Фазаново. Намира се на 9 км. от морето и с.Лозенец в полите на Странджа планина. До селото води асфалтов път и в близост има река. Имота се намира във високата част на селото и от него се открива красива гледка към природата. В парцела има стара къща около 100 кв., която може да се реновира.

УПИ, Бургас, Ветрен
Площ : 412.00 m2 30 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава дворно място в центъра на кв. Ветрен гр. Бургас с площ от 412 кв.м. Имотът има виза за проектиране. Подходящ е за изграждане на самостоятелна еднофамилна къща на един или два етажа с допълващо застрояване, лице на нова асфалтова улица. Има открита партида за ток със самостоятелен електромер и вода! Дворното място разполага и със сонда за вода!