Купувам Наемам
лв.

Пром. помещение, с.Извор
Площ : 604.00 m2 115 000 €

Примеа недвижими имоти предлага за продажба Имота се състои от сграда с 604 кв.м. разгъната застроена площ и 1 638 кв.м. прилежаща земя.Намира се на площада в центъра на с.Извор и на 20 километра от центъра на град Бургас.Състои се от два етажа с три самостоятелни входа. На първия етаж има помещение, фукционирало до скоро като ресторант, складове с рампа за товарно-разтоварна дейност и магазин. На втория етаж има две големи самостоятелни помещения и открита тераса. В рамките на имота попада и 60 кв.м. павилион от метална конструкция с лице към площада.Сградата е със здрава конструкция и подлежи на преразпределение на помещенията.Подходяща за производство, детски образователен център, дом за възрастни хора, хостел за дигитални номади, както и за частен дом.В селото има няколко магазина и множество реставрирани и новопостроени къщи, тъй като е предпочитано място от семейства за целогодишно живеене. Близостта му до града позволява бърз достъп, а от друга страна има и спокойствието на Странджа планина.За повече предимства и оглед, моля свържете се с нас.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 538.08 m2 650 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба търговско помещение с площ 428 кв.м. и открита тераса 110 кв.м. на метри от ул.Александровска. Разположен на партер в сграда със смесен тип предназначение. Имотът е със статут на ресторант, но предвид локацията е подходящ също така и за шоурум, медицински център, салон за красота, учебен център за работа с деца, фитнес зала, магазин за хранителни стоки и т.н.Разполага с просторна търговска част с високи тавани, складове, сервизни помещения, съблекални за персонал, тоалетни, бар зона, просторна кухня с обособени всички необходими помещения, отделение за детски кът. Има два входа за посетители и служебен вход за зареждане. За повече информация и организиране на огледи в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 395.00 m2 380 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Заведение на 3 нива и градина в сърцето на Бургас.РЗП 360 кв.м. и 170 седящи места.Партер: основна зала, бар,каса,кухня,два санитарни възела за клиенти и един служебен.Сутерен: основна зала, вип зона, 3 складови помещения, офис.Тераса: отворена лятна градинаВъзможност за външни маси пред заведението.Кухня оборудвана по всички изисквани.Намира се до Съдебна палата, паметник Альоша,офиси,банки.

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 278.00 m2 400 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба търговско помещение с площ от 278 кв. м. и вътрешен двор с размери 88,07 кв. м. на метри от морската градина и Пантеона. Витрината има 5 метра лице и е към оживена улица. Намира се на партер в сграда със смесен тип предназначение. Предвид локацията, имотът е подходящ за шоурум, офис, представителство, медицинска лаборатория или медицински кабинети, учебен център за работа с деца, фитнес и т.н. Помещението е отдадено под наем като детски парти център до края на м. август 2024 г.За повече информация и организиране на огледи в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 120.00 m2 156 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис с площ от 120 кв. м. в ж.к. Изгрев. Състои се от три помещения към едното има самостоятелна баня с тоалетна, общо две санитарни помещения и три тераси. Сградата е с А16 и асансьор. Изложението е изток/юг. Светъл и слънчев имот. Районът е устроен с множество и разнообразни магазини, банкови офиси, парк, спирки на градския транспорт, безплатно паркиране, училища и детски градини.Има и други свободни офиси, паркоместа и апартаменти в сградата. За повече информация се свържете с нас.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 81.00 m2 113 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис с площ от 81 кв.м. в ж.к. Изгрев. Състои се от две помещения, баня с тоалетна, склад, просторно антре и тераса. Сградата е с А16 и асансьор. Изложението е юг. Светъл и слънчев имот. Районът е устроен с множество и разнообразни магазини, банкови офиси, парк, спирки на градския транспорт, безплатно паркиране, училища и детски градини.В сградата има и други свободни офиси, паркоместа и апартаменти. За повече информация се свържете с нас.

Офис, гр.Несебър
Площ : 214.00 m2 110 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава партерно помещение в едно с полусутерен в гр. Несебър с площ от 214 кв.м. Партерът е едно голямо помещение, а в полусутерена са четири стаи с прозорци и две санитарни помещения. Към имота има и двор 100 кв.м.. Подходящо е за заведение, офис, детски център, фитнес, представителство и т.н.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 80.00 m2 95 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава оборудвано помещение и работещо като пекарна в ж.к. Славейков. Състои се от търговска площ с витрина към улица, три складови помещения, работно помещение, тоалетна, съблекалня и коридор с вход за зареждане. Нова сграда, на комуникативно търговско място.За повече информация се свържете с нас!

Заведение, к.к.Слънчев бряг
Площ : 87.00 m2 105 000 €

Примеа недвижими имоти продава напълно оборудвано заведение в к.к. Слънчев бряг с площ от 87 кв.м. Продава се с наличното оборудване. Намира се в търговски център, подходящо помещение и за друг вид дейност!