Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 95.58 m2 89 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в луксозна сграда, в административния център на гр. Бургас. Имотът се състои от приемна, две помещения подходящи за кабинети и санитарен възел. Има възможност едно от помещенията да бъде разделено на две, за да се обособят общо три кабинета. Намира се на първи етаж, над партер. Продава се със степен на завършеност „на тапа“. Сградата е шест етажна със смесено предназначение. Състои се от партер, четири типови и един терасовиден етаж. Разполага с безшумен хидравличен асансьор. Фасадата е изпълнена с комбинация от минерална мазилка, облицовка от естествен камък и декоративни корнизи.Свържете се с нас за повече информация!

Заведение, к.к.Слънчев бряг
Площ : 87.00 m2 105 000 €

Примеа недвижими имоти продава напълно оборудвано заведение в к.к. Слънчев бряг с площ от 87 кв.м. Продава се с наличното оборудване. Намира се в търговски център, подходящо помещение и за друг вид дейност!

Офис, гр.Несебър
Площ : 214.00 m2 110 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава партерно помещение в едно с полусутерен в гр. Несебър с площ от 214 кв.м. партера е едно голямо помещение, а в полусутерена са две стаи с прозорци и санитарни помещения. Към имота има и двор. Подходящо е за заведение, офис, детски център, фитнес, представителство и т.н.