Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 166.00 m2 149 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в бизнес сграда на ул. Александровска. Офисът е разположен на седми етаж с обща площ от 166 кв.м. Състои се от три големи зали, санитарно помещение и кухня.За повече информация се свържете с нас.

Офис, Бургас, Център
Площ : 95.58 m2 93 700 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага ексклузивно офис в центъра на град Бургас. Офисът е разположен на трети етаж и е с площ 96кв.м. Състои се от едно голямо помещение, което може да се прегради, склад и санитарен възел. Намира се в нова сграда с луксозни общи части. Офисът се предлага завършен до ключ.За повече информация се свържете с нас!https://panorama.homestyler.com/v2?sid=x4CRCjT13vQXJdQ1nyWzgC

Офис, Бургас, Център
Площ : 51.00 m2 61 200 €

ПРИМЕА продава партерно помещение със статът на офис, в центъра на Бургас, до Турското консулство.Състои се от едно голямо помещение със санитарен възел.Сградата има разрешение за ползване.Помещението е завършено на тапа.

Офис, Бургас, Център
Площ : 53.23 m2 65 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба луксозен двустаен партер, подходящ за кантора, стоматологичен кабинет или офис, намиращ се в центъра на Бургас, в близост до новата библиотека на ул. Кирил и Методий и Морската градина. Състои се от две отделни стаи, кухненски бокс, баня и тоалетна. Направен е до ключ, LED подово, климатик, венецианска мазилка, блиндирана врата.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 43 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение до Операта. Помещението е с площ от 58кв.м. работило е като студио за масаж. В имота има два кабинета, кухненски кът и санитарен възел. Подходящо е за офис, представителство или козметичен салон.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 90.00 m2 75 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис 90 кв.м. в нова сграда с Акт 16 в к-с "Славейков". Състои се от коридор, две стаи, баня с тоалетна, малък склад и тераса. Състояние - на тапа.

Офис, Бургас, Център
Площ : 95.58 m2 94 624 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офиси в луксозна сграда, в административния център на гр. Бургас. Имотът се състои от:приемна, две помещения подходящи за кабинети, санитарен възел. Има възможност едно от помещенията да бъде разделено на две, за да се получат общо три кабинета. Намира се на първи етаж, над партер. Продава се „на тапа“. Сградата е шестетажна със смесена функция. Състои се от партер, четири типови и един терасовиден етаж. Разполага с безшумен хидравличен асансьор. Фасадата е изпълнена с комбинация от минерална мазилка, облицовка от естествен камък и декоративни корнизи - стил и високо качество в строителството и използваните материали! Свържете се с нас за повече информация! Разполагаме с ключ в офиса!

Заведение, Бургас, Център
Площ : 158.00 m2 113 300 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение до Търговската гимназия. Помещението е със статут на кафе в жилищна сграда с Акт 16. На площ от 158кв.м. са разположени две зали, градина и санитарен възел.За повече информация и оглед се свържете с нас.Цената е без ДДС!

Офис, Бургас, Лазур
Площ : 26.43 m2 36 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава помещение от 26 кв.м. в к-с "Лазур". Подходящо е за офис, магазин, услуги, както и за инвестиция.