Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 53.00 m2 131 270 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! Предлагаме за продажба магазин в Супер Центъра на град Бургас в новострояща се пететажна луксозна жилищна сграда със стилно оформени общи части. Магазинът е с площ от 53кв.м с включени склад и баня с WC. Имотът се намира в престижна сграда със сутерен, партерен етаж и пет жилищни етажа директно от строителя. На сутеренния етаж се разполага подземен паркинг. Сградата отговаря на най-новите тенденции за енергоефективност. Изградена е с висококачествени материали - дървени HPL панели и каменна вата за фасадни облицовки, алуминиева осем камерна дограма троен стъклопакет. Магазинът се предлага в степен на завършеност "на тапа". Помещението е с лице към главна улица и е с отлична локация - идеален Център, до главната пешеходна улица на града, административни и обслужващи сгради, банкови институции, ресторанти, заведения и други. Има възможност за закупуване на паркомясто.

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 465.04 m2 279 024 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ ПРОДАВАЧА! Предлагаме за продажба помещение с площ от 465,04кв.м, което е подходящо за хранителен магазин или търговско помещение в новострояща сграда, разположена в района на автобусен терминал юг. Сградата се състои от сутерен с избени помещения и паркоместа, партер с бистро, 5 жилищни етажа и един терасовиден. Сградата ще се изпълни с висококачествени материали: *Качествени цветни фасади *Зидария с керамични тухли *PVC дограма *Топлоизолационен пакет с дебелина 100мм. *Алуминиеви устойчиви на корозия парапети *Висококачествен обезшумен асансьор IZAMET без машинно отделение Срок на завършване на сградата – 24 месеца. Разсрочено плащане, свързано с етапите на строителството.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 172.00 m2 120 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба помещение подходящо за медицински център, находящ се в гр. Бургас, к-с „Славейков” зад Поморина, в близост до МОЛ Галерия. Помещението е в нова сграда с Акт 16, находящо се на патерен и сутеренен етаж с два входа с обща площ от 172 кв.м., както и идеални части собственост върху парцела. На партерно ниво с площ 90 кв.м.са разпределени рецепция с приемна, четири кабинета, санитарен възел с два входа, на сутеренно ниво с площ 82 кв.м. има помещение за отпадъци, два санитерни възела и работна зала с отделен вход от външна страна на сградата. Медицинският център е напълно завършен до ключ, с мебели, климатици във всеки кабинет и в приемната. Помещението е подходящо също така за офис, счетоводна кантора, козметично студио, фризьорски салон, рехабиталиционен център, детски център, занималня и учебен център.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 104.00 m2 68 640 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис с площ от 104 кв.м. в модерна бизнес сграда . Офисът е завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 148.00 m2 94 380 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис с площ от 148 кв.м. в модерна бизнес сграда . Офисът е завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 65.00 m2 45 000 €

Партерно помещение в к-с Славейков. Помещението е в нова сграда с Акт 16. Подходящо за офис, детски кът, кафе, кабинет, магазин. В момента е отдадено под наем и се продава с цел инвестиция с дългосрочен наемател!

Заведение, Бургас, Лазур
Площ : 119.00 m2 119 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава заведение, с категоризация "Кафе еспресо (със сандвичи и коктейли)" на партерно ниво на тухлен жилищен блок в ж.к. "Лазур", първа линия до морската градина. Заведението е с капацитет 40-50 места и 24 външни пред заведението. Идеална част от парцела.Разпределение: кухня, склад, търговска зала, две тоалетни с предверие към тях, два входа.Голяма витрина, с лице на две улици. Пред заведението има голям паркинг със свободен достъп. Подови настилки - италиански гранитогрес, стенни облицовки от естествен камък и дърво. Тоалетни-италианско обзавеждане. Луксозно изпълнение!Има звукоизолация, централна климатична инсталация, централно отопление с радиатори, професионална вентилация, аудиосистема ”Bose”, трифазен ток. Помещението може да бъде използвано като магазин, офис, медицински кабинет или шоурум.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 165.00 m2 299 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба помещение за заведение в супер център на ул. "Богориди". Помещението е на две нива, в отлично състояние, необорудвано. На първо партерно ниво с площ от 125кв.м са разположени бар и търговска зала за клиенти. На второ сутеренно ниво с площ от 40кв.м са разположени офис, склад и подготвителни помещения. Има възможност за покупка на обзавеждането и поставяне на външни маси. Отлична локация!

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона Б
Площ : 95.29 m2 35 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! Предлагаме за продажба търговско помещение подходящо за магазин с площ от 95,29 кв.м. Намира се на изключително коминикативно място и оживена улица с голям човекопоток. За повече информация се свържете с нас!