Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 60.00 m2 90 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис намиращ се в административната част на града в близост до институции. Имотът се помещава във бизнес сграда, на площ от 60 кв.м. са разпределени две стаи, антре и тоалетна. Офис помещението е обзаведено с елегантни мебели. За повече информация и огледи, моля свържете се с нас.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 165.00 m2 275 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба помещение със статут на заведение в супер център, на пешеходната улица "Богориди". Помещението е на две нива, в отлично състояние, необорудвано. На първо партерно ниво с площ от 125 кв.м са разположени бар и търговска зала за клиенти. На второ, сутеренно ниво с площ от 40 кв.м. са разположени офис, склад и подготвителни помещения. Има възможност за поставяне на външни маси. Отлична локация! За повече информация, моля свържете се с нас.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 56.81 m2 52 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение в Центъра. Помещението е с чиста площ от 49,65кв.м. и се състои от търговска зала, склад и санитарен възел. Партерът е подходящ за магазин, фризьорски салон, офис.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 172.00 m2 120 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага обзаведен медицински център с к-с Славейков. Помещението е в нова сграда с Акт 16. На партерно ниво с площ 90 кв.м.са разпределени рецепция с приемна, четири кабинета, санитарен възел, на сутеренно ниво с площ 82 кв.м. има помещение за отпадъци, два санитерни възела и работна зала с отделен вход от външна страна на сградата. Медицинският център е напълно завършен и се предлага с мебели, климатици във всеки кабинет и в приемната. Помещението е подходящо също така за офис, счетоводна кантора, козметично студио, фризьорски салон, рехабиталиционен център, детски център, занималня и учебен център.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 92.00 m2 105 800 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба партерно помещение 92 кв. в центъра на града близо до Морската градина в нова луксозна сграда в строеж. Акт 16 - май 2019 г. Помещението е подходящо за магазин или офис.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 100.00 m2 67 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба партерно помещение 100 кв. в нова тухлена сграда с Акт.16 в к-с "Славейков". Към помещението има малък склад и санитарен възел. Предлага се завършено на тапа, с подова замазка и шпакловка на стените. БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 191.00 m2 192 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава магазин за хранителни стоки в ж.к. Славейков. Магазинът се намира на партерния етаж. Сградата е луксозно изпълнена, с акт 16. Състои се от просторна търговска зала, склад, санитарен възел с над 15 м. витрина към улицата. Разполага с два отделни входа , за посетители и за зареждане - и двата достъпни с автомобил. Магазинът е завършен "до ключ" - с подова настилка от гранитогрес, боядисан, с окачен таван тип " Армстронг", осветителни тела, ключове и контакти. Съществуват няколко варианта за обединение със съседни обекти, при които площта му може да нарасне до максимум 341,89 кв.м. /от които 301,97 кв.м. чиста площ и 39,92 кв.м. общи части./

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 197.00 m2 143 000 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ПРИМЕА недвижими имоти предлага ЕКСКЛУЗИВНО за продажба партерно помещение 197 кв.м. /чиста площ 167 кв.м./ в к-с "Славейков" в района на Била. Помещението се намира в нова сграда с Акт 16 и е подходящо за магазин, фитнес, офис, цех, заведение. Има лице към улица и два входа.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 74.00 m2 48 840 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис в бизнес сграда в град Бургас . Офисът е с площ от 74 кв.м., завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност.Свържете се с нас за повече информация!