Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 69.00 m2 62 000 €

Помещение на 2 нива, ниво партер: 30кв.м, ниво сутерен: 40 кв.м, новопостроена сграда, помещение е подходящо за офис, салон за красота, барбър шоп, масажен кабинет и за други идеи, шоурум. Пълна информация по телефона

Офис, гр.Несебър
Площ : 214.00 m2 85 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продаваа партерно помещение заедно с полусутерен в гр. Несебър с площ от 214 кв.м. Помещението на партера е едно общо, а в полусутерена са две стаи с прозорци и санитарни помещения. Към имота има и двор. Подходящо е за заведение, офис, детски център, фитнес, представителство и т.н.

Офис, Бургас, Център
Площ : 95.58 m2 89 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офиси в луксозна сграда, в административния център на гр. Бургас. Имотът се състои от:приемна, две помещения подходящи за кабинети, санитарен възел. Има възможност едно от помещенията да бъде разделено на две, за да се получат общо три кабинета. Намира се на първи етаж, над партер. Продава се „на тапа“. Сградата е шестетажна със смесена функция. Състои се от партер, четири типови и един терасовиден етаж. Разполага с безшумен хидравличен асансьор. Фасадата е изпълнена с комбинация от минерална мазилка, облицовка от естествен камък и декоративни корнизи - стил и високо качество в строителството и използваните материали! Свържете се с нас за повече информация! Разполагаме с ключ в офиса!