Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 172.00 m2 120 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба помещение подходящо за медицински център, находящ се в гр. Бургас, к-с „Славейков” зад Поморина, в близост до МОЛ Галерия. Помещението е в нова сграда с Акт 16, находящо се на патерен и сутеренен етаж с два входа с обща площ от 172 кв.м., както и идеални части собственост върху парцела. На партерно ниво с площ 90 кв.м.са разпределени рецепция с приемна, четири кабинета, санитарен възел с два входа, на сутеренно ниво с площ 82 кв.м. има помещение за отпадъци, два санитерни възела и работна зала с отделен вход от външна страна на сградата. Медицинският център е напълно завършен до ключ, с мебели, климатици във всеки кабинет и в приемната. Помещението е подходящо също така за офис, счетоводна кантора, козметично студио, фризьорски салон, рехабиталиционен център, детски център, занималня и учебен център.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 104.00 m2 68 640 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис с площ от 104 кв.м. в модерна бизнес сграда . Офисът е завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 148.00 m2 94 380 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис с площ от 148 кв.м. в модерна бизнес сграда . Офисът е завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 69.00 m2 45 540 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба модерен офис в бизнес сграда в град Бургас. Офисът е с площ от 69 кв.м., завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/ отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 600.00 m2 396 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис с площ от 600 кв.м. , с много добра локация в бизнес район на град Бургас. Разположен е на втори етаж от шестетажна представителна бизнес- сграда с Акт 16. Разделен е на няколко офиса, но разпределението позволява обединение на помещенията . Сградата е луксозна, с 24 - часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Възможност за паркиране пред сградата. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Възраждане
Площ : 107.45 m2 111 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава тристаен офис срещу РДВР в гр. Бургас. Намира се на 1-ви жилищен етаж в сграда с асансьор и А16. Състои се от три помещения, коридор, баня с WC.

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 44 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение зад Операта. На площ от 58кв.м. са разположени - приемна, три самостоятелни кабинета, кухненски кът, санитарен възел. Подходящо за козметично или масажно студио, фризьорски салон, офис, кабинет, представителство.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 117.00 m2 77 220 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис с площ от 117 кв.м. в модерна бизнес сграда . Офисът е завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Център
Площ : 95.58 m2 94 624 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офиси в луксозна сграда, в административния център на гр. Бургас. Имотът се състои от:приемна, две помещения подходящи за кабинети, санитарен възел. Има възможност едно от помещенията да бъде разделено на две, за да се получат общо три кабинета. Намира се на първи етаж, над партер. Продава се „на тапа“. Сградата е шестетажна със смесена функция. Състои се от партер, четири типови и един терасовиден етаж. Разполага с безшумен хидравличен асансьор. Фасадата е изпълнена с комбинация от минерална мазилка, облицовка от естествен камък и декоративни корнизи - стил и високо качество в строителството и използваните материали! Свържете се с нас за повече информация! Разполагаме с ключ в офиса!