Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 74.58 m2 57 000 €

Ексклузив! Ключ в офиса!ПРИМЕА недвижими имоти продава светъл офис, в сграда със смесено предназначение на бул. Демокрация 7. Разположена на главен булевард, с изключително добра свързаност с градски транспорт и в непосредствена близост до супер център и Морската градина. Офисът е светъл, разположен на трети етаж, състои се от антре, две работни помещения и два санитарни възела. Завършен е до ключ, с подови настилки и оборудвани санитарни помещения. Изложение югозапад с лице към ДемокрацияОбадете се и организирайте своя оглед сега!

Офис, Бургас, Център
Площ : 60.00 m2 89 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис намиращ се в административната част на града в близост до институции. Имотът се помещава в бизнес сграда, на площ от 60 кв.м. са разпределени две стаи, антре и тоалетна. Офис помещението е обзаведено с елегантни мебели. За повече информация и огледи, моля свържете се с нас.

Офис, Бургас, Център
Площ : 95.58 m2 89 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офиси в луксозна сграда, в административния център на гр. Бургас. Имотът се състои от:приемна, две помещения подходящи за кабинети, санитарен възел. Има възможност едно от помещенията да бъде разделено на две, за да се получат общо три кабинета. Намира се на първи етаж, над партер. Продава се „на тапа“. Сградата е шестетажна със смесена функция. Състои се от партер, четири типови и един терасовиден етаж. Разполага с безшумен хидравличен асансьор. Фасадата е изпълнена с комбинация от минерална мазилка, облицовка от естествен камък и декоративни корнизи - стил и високо качество в строителството и използваните материали! Свържете се с нас за повече информация! Разполагаме с ключ в офиса!

Офис, Бургас, Център
Площ : 69.00 m2 62 000 €

Помещение на 2 нива, ниво партер: 30кв.м, ниво сутерен: 40 кв.м, новопостроена сграда, помещение е подходящо за офис, салон за красота, барбър шоп, масажен кабинет и за други идеи, шоурум. Пълна информация по телефона

Офис, Бургас, Център
Площ : 166.00 m2 149 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в бизнес сграда на ул. Александровска. Офисът е разположен на седми етаж с обща площ от 166 кв.м. Състои се от три големи зали, санитарно помещение и кухня.За повече информация се свържете с нас.

Офис, Бургас, Център
Площ : 34.00 m2 30 800 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис помещение до Апелативен съд гр. Бургас с площ от 34 кв.м. Състои се от две стаи, има обособен кухненски кът, санитарно помещение и гардеробна. Предвид добрата си локация офисът е добра инвестиция и е подходящ за адвокатска кантора, представителство, застрахователна дейност, счетоводна кантора и др. Статут -гараж Свържете се с нас за повече информация!

Офис, гр.Несебър
Площ : 214.00 m2 85 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продаваа партерно помещение заедно с полусутерен в гр. Несебър с площ от 214 кв.м. Помещението на партера е едно общо, а в полусутерена са две стаи с прозорци и санитарни помещения. Към имота има и двор. Подходящо е за заведение, офис, детски център, фитнес, представителство и т.н.