Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 83.00 m2 74 700 €

ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ, ВИСОКА ДОХОДНОСТ ОТ НАЕМ! ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в нова луксозна бизнес сграда с отлична локация в центъра на гр. Бургас. Офисътсе намира на ет. 6 и е с площ от 83 кв.м, напълно завършен в лукозен вид, монтирани климатици. Сградата е с асансьор, общо фоайе, подземен паркинг. Изградена от висококачествени материали.Към офиса има паркомясто.

Офис, Бургас, Център
Площ : 173.00 m2 220 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в нова луксозна бизнес сграда с отлична локация в центъра на гр. Бургас. Офисътсе намира на ет. 3 и е с площ от 173 кв.м, напълно завършен в лукозен вид, монтирани климатици. Сградата е с асансьор, общо фоайе, подземен паркинг. Изградена от висококачествени материали.Към офиса има паркомясто.

Офис, Бургас, Център
Площ : 170.00 m2 153 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис в нова луксозна бизнес сграда с отлична локация в центъра на гр. Бургас. Офисътсе намира на ет. 5 и е с площ от 170 кв.м, напълно завършен в лукозен вид, монтирани климатици. Сградата е с асансьор, общо фоайе, подземен паркинг. Изградена от висококачествени материали.Към офиса има паркомясто.

Офис, Бургас, Център
Площ : 95.58 m2 94 624 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офиси в луксозна сграда, в административния център на гр. Бургас. Имотът се състои от:приемна, две помещения подходящи за кабинети, санитарен възел. Има възможност едно от помещенията да бъде разделено на две, за да се получат общо три кабинета. Намира се на първи етаж, над партер. Продава се „на тапа“. Сградата е шестетажна със смесена функция. Състои се от партер, четири типови и един терасовиден етаж. Разполага с безшумен хидравличен асансьор. Фасадата е изпълнена с комбинация от минерална мазилка, облицовка от естествен камък и декоративни корнизи - стил и високо качество в строителството и използваните материали! Свържете се с нас за повече информация! Разполагаме с ключ в офиса!

Офис, Бургас, Център
Площ : 89.60 m2 45 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис - помещения в бизнес сграда в центъра на града. Офисите са полуобзаведени и се намират на четвърти и последен пети етаж, състоят се от помещение и санитарен възел. Свържете се с нас за повече информация !

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 44 500 €

Примеа предлага партерно помещение зад Операта. На площ от 58кв.м. са разположени - приемна, три самостоятелни кабинета, кухненски кът, санитарен възел. Подходящо за козметично или масажно студио, фризьорски салон, офис, кабинет, представителство.

Офис, Бургас, Възраждане
Площ : 107.45 m2 111 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава тристаен офис срещу РДВР в гр. Бургас. Намира се на 1-ви жилищен етаж в сграда с асансьор и А16. Състои се от три помещения, коридор, баня с WC.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 801.00 m2 450 438 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис с площ от 801 кв.м., с много добра локация в бизнес- район на град Бургас. Разположен е на втори етаж от шестетажна представителна бизнес- сграда с Акт 16. Разделен е на няколко офиса, но разпределението позволява обединение на помещенията, височината на таваните дава допълнително усещане за обем. Подходящ за различни виове дейност. Сградата е луксозна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Възможност за паркиране пред сградата. Идеалната локация и многофункционалността на сградата, ведно с чудесната морска панорама, способстват за пълното разгръщане на потенциала на вашия бизнес! Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 89.00 m2 59 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба екслузивно луксозен офис в бизнес- сграда в град Бургас. Офисът е с площ от 89 кв.м., завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/ отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Идеалната локация и многофункционалността на сградата, ведно с чудесната морска панорама, способстват за пълното разгръщане на потенциала на вашия бизнес! Свържете се с нас за повече информация!