Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Център
Площ : 53.23 m2 65 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба луксозен двустаен партер, подходящ за кантора, стоматологичен кабинет или офис, намиращ се в центъра на Бургас, в близост до Аперлативния съд и Морската градина. Състои се от две отделни стаи, кухненски бокс, баня и тоалетна. Направен е до ключ, LED подово, климатик, венецианска мазилка, блиндирана врата.

Офис, Бургас, Център
Площ : 34.00 m2 30 800 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис помещение до Апелативен съд гр. Бургас с площ от 34 кв.м. Състои се от две стаи, има обособен кухненски кът, санитарно помещение и гардеробна. Предвид добрата си локация офисът е добра инвестиция и е подходящ за адвокатска кантора, представителство, застрахователна дейност, счетоводна кантора и др. Статут -гараж Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Център
Площ : 89.60 m2 45 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис - помещения в бизнес сграда в центъра на града. Офисите са полуобзаведени и се намират на четвърти и последен пети етаж, състоят се от помещение и санитарен възел. Свържете се с нас за повече информация !

Офис, Бургас, Център
16 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава помещение подходящо за офис или магазин с площ от 36 кв.м. Помещението е Г-образно и се намира в сутерена на сграда на главна улица в близост до Морската градина и центъра на града. В съседство е със студия за козметични и фризьорски услуги. За повече информация се свържетес нас!

Офис, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 43 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение до Пазар Краснодар. Помещението е с площ от 58кв.м. има кухненски кът и санитарен възел. Подходящо е за офис, представителство или козметичен салон.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 172.00 m2 120 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение до МОЛ Галерия. Помещението е в нова сграда с Акт 16. На партерно ниво с площ 90 кв.м.са разпределени рецепция с приемна, четири кабинета, санитарен възел с два входа, на сутеренно ниво с площ 82 кв.м. има помещение за отпадъци, два санитерни възела и работна зала с отделен вход от външна страна на сградата. Медицинският център е напълно завършен до ключ, с мебели, климатици във всеки кабинет и в приемната. Помещението е подходящо също така за офис, счетоводна кантора, козметично студио, фризьорски салон, рехабиталиционен център, детски център, занималня и учебен център.

Офис, Бургас, Славейков
Площ : 90.00 m2 72 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага ЕКСКЛУЗИВНО за продажба офис в нова сграда с Акт 16 в к-с "Славейков". Състои се от коридор, две отделни стаи, от които едната много просторна с предвидено място за кухненски бокс, два санитарни възела, от които по-големия може да се използва за малък склад и тераса. Състояние - на тапа.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 104.00 m2 68 640 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис с площ от 104 кв.м. в модерна бизнес сграда . Офисът е завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 148.00 m2 94 380 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис с площ от 148 кв.м. в модерна бизнес сграда . Офисът е завършен до ключ. Подходящ е за различни видове дейност. Има възможност за отдаване под наем. Сградата е представителна, с 24- часова охрана с видеонаблюдение, централна вентилационна система и климатична/отоплителна инсталация с възможност за индивидуален контрол и отделен електромер, система за противопожарна охрана и безопасност. Свържете се с нас за повече информация!