Купувам Наемам
лв.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 120.00 m2 156 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис с площ от 120 кв. м. в ж.к. Изгрев. Състои се от три помещения към едното има самостоятелна баня с тоалетна, общо две санитарни помещения и три тераси. Сградата е с А16 и асансьор. Изложението е изток/юг. Светъл и слънчев имот. Районът е устроен с множество и разнообразни магазини, банкови офиси, парк, спирки на градския транспорт, безплатно паркиране, училища и детски градини.Има и други свободни офиси, паркоместа и апартаменти в сградата. За повече информация се свържете с нас.

Офис, Бургас, Изгрев
Площ : 81.00 m2 113 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава офис с площ от 81 кв.м. в ж.к. Изгрев. Състои се от две помещения, баня с тоалетна, склад, просторно антре и тераса. Сградата е с А16 и асансьор. Изложението е юг. Светъл и слънчев имот. Районът е устроен с множество и разнообразни магазини, банкови офиси, парк, спирки на градския транспорт, безплатно паркиране, училища и детски градини.В сградата има и други свободни офиси, паркоместа и апартаменти. За повече информация се свържете с нас.

Офис, гр.Несебър
Площ : 214.00 m2 110 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава партерно помещение в едно с полусутерен в гр. Несебър с площ от 214 кв.м. Партерът е едно голямо помещение, а в полусутерена са четири стаи с прозорци и две санитарни помещения. Към имота има и двор 100 кв.м.. Подходящо е за заведение, офис, детски център, фитнес, представителство и т.н.

Офис, Бургас, Център
Площ : 16.00 m2 28 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Помещение със статут на Гараж с площ от 16 кв.м. в Центъра на града.Помещението е с правилна правоъгълна форма с ролетна щора. Настилка ламинат и боядисани стени.При желание на купувача може да се изгради санитарен възел и поставяне на дограма срещу допълнително заплащане.Намира се в малка бутикова сграда в центъра на града до хотел България и ул. Богориди.Разположено е във вътрешната част на сградата и няма лице към главната улица.Подходящо за офис, маникюр, масажно студио и др.