Купувам Наемам
лв.

Къща, Бургас, Център
Площ : 122.00 m2 160 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава етаж от къща в ТОП център със самостоятелен отделен вход. Състои от дневна с кухня, спалня с прилежащи баня и тоалетна, детска стая, отделно баня с тоалетна. Към имота има изба 23 кв.м. както и идеални части от дворното място.Жилището е газифицирано и във всяка стая има поставени климатици. Обемът на жилището е по- голям поради по- голяма височина.

Къща, гр.Камено
Площ : 105.00 m2 33 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава двуетажна къща РЗП 105 кв.м. и дворно място 550 кв.м. в гр. Камено.Първият етаж се състои от голямо антре тип вестибюл, кухня, две стаи, баня с тоалетна. Приземният етаж е светъл и има две стаи по 15 кв.м.В двора има изградена още една масивна постройка с една стая, баня с тоалетна и антре.

Къща, с.Равда
Площ : 150.00 m2 140 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава самостоятелна двуетажна къща в с. Равда с РЗП 150 кв. м. и двор 550 кв. м. Има следното разпределение:ет.1 - три стаи, отделна кухня, баня с тоалетна и верандает.2 - вестибюл, три стаи, баня с тоалетнаКъщата е с PVC дограма, външна мазилка, но се нуждае от ремонт. Обособено място в двора за паркиране на два автомобила. Намира се в предпочитана локация в централната част на курортното селище.

Къща, с.Равда
Площ : 637.00 m2 450 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба самостоятелна триетажна къща РЗП 637 кв.м.и двор 700 кв.м в с. Равда на 50 м от южния плаж и крайбрежната улица. Имотът е със следното разпределение:първи етаж - просторна дневна, кухня, спалня със самостоятелна баня с тоалетна и отделна тоалетна.втори етаж - четири спални, всяка със собствено санитарно помещение, мокро помещение и терасатрети етаж - апартамент с хол, спалня, баня с тоалетна и южна тераса към морето.сутерен състоящ се от пет помещения- котелно, склад, фитнес и тенис на маса и др.Къщата се предлага с наличното обзавеждане, оборудване, климатизирана и готова за живеене.Дворът също е добре поддържан. В задната част е изградена барбекю зона с пещ. Има гараж и паркоместа пред него.

Къща, с.Кошарица
Площ : 128.00 m2 69 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава двуетажна къща 128 кв.м. напълно обзаведена в затворен комплекс в с.Кошарица. Къщата се състои от кухня с хол и трапезария, две спални, бани и две тоалетни, мокро помещение и веранда. Представяме ви уютен малък комплекс в подножието на Стара Планина с панорама към морето, намиращ се на 1км. от Слънчев бряг. Комплексът е от затворен тип, състоящ се от 10 вили, напълно обзаведени с басейн, паркинг, детски кът и малък православен параклис. Предназначен е както за живеене, така и за отдаване под наем с цел инвестиция. Такса поддръжка 300 Е за година.

Къща, гр.Свети Влас
Площ : 170.00 m2 190 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава къща в гр. Свети Влас с площ от 170 кв.м и двор 580 кв.м. Има следното разпределение: 1ет: просторна дневна с кухня, санитарно помещение и веранда с абсолютна морска панорама 2ет: две спални, всяка със собствена баня и тоалетна, с място за дрешници и голяма тераса, която по план е предвидена за трета спалня също с баня и тоалетна. Към момента къщата е пред А14, ще бъде завършена до ключ и с всички необходими документи. В двора ще бъде изграден басейн. Уникално местоположение - на запад гледка балкан, на изток морска шир. За повече информация се свържете с нас!

Къща, Бургас, Рудник
Площ : 252.00 m2 65 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава къща в кв. Рудник гр. Бургас. Представлява масивна сграда състояща се от жилищен етаж с пет прекрасно разполажени стаи и голяма баня, три тераси, светъл полусутерен с идентично вътрешно разпределение, високо и просторно таванско помещение върху цялата квадратура. Голямо дворно място с овошки и цветя. Кв.Рудник се намира на 12 км. от морето

Къща, Бургас, Рудник
Площ : 240.00 m2 68 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага двуетажна къща в кв. Рудник с обща площ 240 кв.м. и двор 500кв.м. Първият етаж започва с просторна веранда , от която се разкрива хубава панорама, следва широк вестибюл, две спални, голям хол заедно с трапезария и кухненска част, килер и санитарно помещение. На сутерена, който е с отделен вход към вътрешния двор, са разположени две стаи, помещение предвидено за изба, килер, коридор и санитарно помещение. В задната си част къщата граничи с малка река и усещането за спокойствие е уникално. Къщата е нова, има всички необходими документи, поставена е изолация на северната и западната страна, PVC дограма, включена към централната канализация, както и самостоятелни партиди към EVN и ВиК. Свържете се с нас за повече информация!

Къща, с.Дебелт
Площ : 163.00 m2 73 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава двуетажна къща в с. Дебелт. На общ парцел от 830 кв.м. са построени две двуетажни къщи. Дворът може да се раздели и поотделно за всяка. Едната къща е обзаведена, фасадата е с гранит. На първи етаж са разположени хол, кухня и санитарно помещение, на втори етаж - три спални и още две бани с тоалетни. Има А16 и двете къщи са включени към централната канализация. Фасадата на втората къща е с гранит и минерална мазилка, разположението на стаите е идентично с по- горе описаното. Състоянието е " на тапа". Към тази къща има постройка, която може да се ползва за гараж или магазин! Обявената цена от 93 000 е за една къща!