Купувам Наемам
лв.

Гараж, Бургас, Възраждане
Площ : 30.71 m2 14 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ПРИМЕА Недвижими имоти продава паркоместа с площ от 30,71 кв.м. в сутерена на новострояща се жилищна сграда в ж.к. "Възраждане". Свържете се с нас за повече информация!

Гараж, Бургас, Зорница
Площ : 56.92 m2 37 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме голям двоен гараж с площ от 56.92 кв.м на партерен етаж в ж.к. Зорница. Състои се от едно голямо помещение със прилежащо помещение в сутерена с две санитарни помещения. Предлага се завършено на тапа. Сградата ще бъде завършена с луксозни общи части, без такса поддръжка. Край на строителството: Юли 2019г

Гараж, с.Равда
6 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава паркомясто в с. Равда. Намира се в сутерена на нова сграда на 100 м от крайбрежната и главната търговска улица.

Гараж, Бургас, Център
Площ : 13.95 m2 13 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба паркомясто в новопостроена жилищна сграда от висок клас, намираща се до пешеходната зона в Супер Центъра на град Бургас. В близост се намират всички административни, културни и образователни институции, както и площад ”Тройка”.