Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 80.00 m2 120 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава оборудвано помещение и работещо като пекарна в ж.к. Славейков. Състои се от търгоска площ с витрина към улица, три складови помещения, работно помещение, тоалетна, съблекалня и коридор с вход за зареждане. Нова сграда, на комуникативно търговско място. За повече информация се свържете с нас!

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 197.00 m2 143 000 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ПРИМЕА недвижими имоти предлага ЕКСКЛУЗИВНО за продажба партерно помещение 197 кв.м. /чиста площ 167 кв.м./ в к-с "Славейков" в района на Била. Помещението се намира в нова сграда с Акт 16 и е подходящо за магазин, фитнес, офис, цех, заведение. Има лице към улица и два входа.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 100.00 m2 67 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба партерно помещение 100 кв. в нова тухлена сграда с Акт.16 в к-с "Славейков". Към помещението има малък склад и санитарен възел. Предлага се завършено на тапа, с подова замазка и шпакловка на стените. БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Магазин, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 43 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение до пазар Краснодар. Помещението е с площ от 58кв.м. работило е като студио за масаж. В имота има два кабинета, кухненски кът и санитарен възел. Подходящо е за офис, представителство или козметичен салон.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 53.00 m2 127 000 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! Предлагаме за продажба магазин в Супер Центъра на град Бургас в новопостроена пететажна луксозна жилищна сграда със стилно оформени общи части. Магазинът е с площ от 53кв.м с включени склад и баня с WC. Имотът се намира в престижна сграда със сутерен, партерен етаж и пет жилищни етажа директно от строителя. На сутеренния етаж се разполага подземен паркинг. Сградата отговаря на най-новите тенденции за енергоефективност. Изградена е с висококачествени материали - дървени HPL панели и каменна вата за фасадни облицовки, алуминиева осем камерна дограма троен стъклопакет. Магазинът се предлага в степен на завършеност "на тапа". Помещението е с лице към главна улица и е с отлична локация - идеален Център, до главната пешеходна улица на града, административни и обслужващи сгради, банкови институции, ресторанти, заведения и други. Има възможност за закупуване на паркомясто.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 92.00 m2 105 800 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба партерно помещение 92 кв. в центъра на града близо до Морската градина в нова луксозна сграда в строеж. Акт 16 - май 2019 г. Помещението е подходящо за магазин или офис.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 56.81 m2 52 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение в Центъра. Помещението е с чиста площ от 49,65кв.м. и се състои от търговска зала, склад и санитарен възел. Партерът е подходящ за магазин, фризьорски салон, офис.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 191.00 m2 192 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава магазин за хранителни стоки в ж.к. Славейков. Магазинът се намира на партерния етаж. Сградата е луксозно изпълнена, с акт 16. Състои се от просторна търговска зала, склад, санитарен възел с над 15 м. витрина към улицата. Разполага с два отделни входа , за посетители и за зареждане - и двата достъпни с автомобил. Магазинът е завършен "до ключ" - с подова настилка от гранитогрес, боядисан, с окачен таван тип " Армстронг", осветителни тела, ключове и контакти. Съществуват няколко варианта за обединение със съседни обекти, при които площта му може да нарасне до максимум 341,89 кв.м. /от които 301,97 кв.м. чиста площ и 39,92 кв.м. общи части./

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 93.41 m2 51 375 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме магазин с площ 93 кв.м в новострояща се сграда, разположена в в ж.к. Меден рудник, в близост до "Автобусен терминал Юг" на градския транспорт. Помещението се състои от голяма търговска зала, склад и санитарно помещение. Сградата е построена с качествени цветни фасадни мазилки, зидария с висококачествени керамични тухли, PVC дограма с прекъснат термомост, топлоизoлационен пакет с дебелина 100мм, алуминиеви устойчиви на корозия (ръжда) парапети, домофонна система свързваща всяко жилище с входа на сградата, висококачествен обезшумен асансьор IZAMET без машинно отделение, помещение за общо ползване за детски колички и велосипеди на обитателите на сградата. В близост се намират две нови детски градини и новопроектиран и с предстоящо изграждане общински спортен комплекс, състоящ се от фитнес, игрища за футбол, тенис, волейбол и кътове за тихи игри и занимания в зелени пространства, в т.ч. и кътове за отдих. РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! Срок на строителство: Януари 2021г