Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 191.00 m2 192 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава магазин за хранителни стоки в ж.к. Славейков. Магазинът се намира на партерния етаж. Сградата е луксозно изпълнена, с акт 16. Състои се от просторна търговска зала, склад, санитарен възел с над 15 м. витрина към улицата. Разполага с два отделни входа , за посетители и за зареждане - и двата достъпни с автомобил. Магазинът е завършен "до ключ" - с подова настилка от гранитогрес, боядисан, с окачен таван тип " Армстронг", осветителни тела, ключове и контакти. Съществуват няколко варианта за обединение със съседни обекти, при които площта му може да нарасне до максимум 341,89 кв.м. /от които 301,97 кв.м. чиста площ и 39,92 кв.м. общи части./

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 93.41 m2 51 375 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме магазин с площ 93 кв.м в новострояща се сграда, разположена в в ж.к. Меден рудник, в близост до "Автобусен терминал Юг" на градския транспорт. Помещението се състои от голяма търговска зала, склад и санитарно помещение. Сградата е построена с качествени цветни фасадни мазилки, зидария с висококачествени керамични тухли, PVC дограма с прекъснат термомост, топлоизoлационен пакет с дебелина 100мм, алуминиеви устойчиви на корозия (ръжда) парапети, домофонна система свързваща всяко жилище с входа на сградата, висококачествен обезшумен асансьор IZAMET без машинно отделение, помещение за общо ползване за детски колички и велосипеди на обитателите на сградата. В близост се намират две нови детски градини и новопроектиран и с предстоящо изграждане общински спортен комплекс, състоящ се от фитнес, игрища за футбол, тенис, волейбол и кътове за тихи игри и занимания в зелени пространства, в т.ч. и кътове за отдих. РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! Срок на строителство: Януари 2021г

Магазин, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 104.60 m2 104 600 €

ДИРЕКТНО ОТ СТОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Преглагаме за продажба магазин в к-с Меден Рудник, зона А, в близост до автобусни спирки и голям булевард. Магазинът е с чиста площ от 93,11кв.м. и се състои от търговска зала, склад и санитарен възел. За повече информация се свържете с нас!

Магазин, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 67.65 m2 64 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага Студио за красота в к-с Братя Миладинови. Помещението е със статут на фризьорски салон и е действащ бизнес. Намира се в нова сграда 2010г. с отлична локация - паркинг, училище, голям човекопоток. Студиото е разпределено в две нива с обща площ 67.65 кв.м. и включва: на партерно ниво - две фризьорски места, мивка, зона за маникюр, на ниво -1 има кабинет за козметика и масаж и санитарен възел. Салонът е със следните довършителни работи: LED осветление, ролетна щора, климатик, вентилация, оборудван санитарен възел, под- гранитогрес, стълбище: стени камък и парапет ковано целязо. Студиото се предлага с цялото налично обзавеждане и оборудване.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 58.00 m2 43 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение до Операта. Помещението е с площ от 58кв.м. работило е като студио за масаж. В имота има два кабинета, кухненски кът и санитарен възел. Подходящо е за офис, представителство или козметичен салон.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 80.00 m2 120 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава оборудвано помещение и работещо като пекарна в ж.к. Славейков. Състои се от търгоска площ с витрина към улица, три складови помещения, работно помещение, тоалетна, съблекалня и коридор с вход за зареждане. Нова сграда, на комуникативно търговско място. За повече информация се свържете с нас!

Магазин, гр.Несебър
Площ : 144.00 m2 73 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава магазин с площ от 144 кв.м. в новата част на гр. Несебър близо до хотел "Виго". Състои се от сновно помещение с площ от 104 кв.м. и склад 40 кв.м.

Магазин,
Площ : 45.00 m2 38 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава магазин с лице на централна улица в Стария град на гр. Поморие с площ от 45 кв.м. Състои се от едно основно помещение, склад и санитарен възел. Магазинът е в много добро състояние, с хубава витрина и има оборудване. Намира се до Крайбрежната улица, на 5 мин. от центъра на града, в близост до Общината, хотели, банки и т.н. Статут на магазин.