Купувам Наемам
лв.

Магазин, Бургас, Център
Площ : 234.00 m2 150 000 €

ПРИМЕА продава ъглово търговско помещение с големи витрини до градинката на Операта. Помещението е със зстроена площ 151,63 кв.м. на партерен етаж.Състои се от едно голямо помещение, което позволява лесно и функционално преустройство спрямо нуждите на вашия бизнес. Отличен район с голям човекопоток и места за паркиране.Помещението е подходящо за различни дейности: център за обучение, танцова зала, магазин, представителство и др.Разполагаме с ключ в офиса!Оглед в удобно за вас време!

Магазин, Бургас, Лазур
Площ : 278.00 m2 400 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба търговско помещение с площ от 278 кв. м. и вътрешен двор с размери 88,07 кв. м. на метри от морската градина и Пантеона. Витрината има 5 метра лице и е към оживена улица. Намира се на партер в сграда със смесен тип предназначение. Предвид локацията, имотът е подходящ за шоурум, офис, представителство, медицинска лаборатория или медицински кабинети, учебен център за работа с деца, фитнес и т.н.За повече информация и организиране на огледи в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони.Обявената наемна цена е без ДДС.

Магазин, Бургас, Славейков
Площ : 80.00 m2 95 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава оборудвано помещение и работещо като пекарна в ж.к. Славейков. Състои се от търговска площ с витрина към улица, три складови помещения, работно помещение, тоалетна, съблекалня и коридор с вход за зареждане. Нова сграда, на комуникативно търговско място.За повече информация се свържете с нас!