Купувам Наемам
лв.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 165.00 m2 299 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба помещение за заведение в Супер Център на ул. "Богориди". Помещението е на две нива, в отлично състояние, необорудвано. На първо партерно ниво с площ от 125кв.м са разположени бар и търговска зала за клиенти. На второ сутеренно ниво с площ от 40кв.м са разположени офис, склад и подготвителни помещения. Има възможност за покупка на обзавеждането и поставяне на външни маси. Отлична локация!

Заведение, к.к.Слънчев бряг
Площ : 600.00 m2 1 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава заведение в к.к. Слънчев бряг с площ на парцела 4000 кв.м Заведението е проектирано в старинен, традиционен български стил и има капацитет за организиране на големи групи! Състои се от механа с кухня, малък склад, голямо хале, веранда. Към имота има и девет спални с бани и тоалетни, които са напълно оборудвани. Отоплението е смесено - електричество и камина с водна риза. На разположение е собствена озеленена градина с обособени различни градински кътове. Местоположението е сред живописна природа, съчетание от планинска свежест и крайбрежна топлина. Разположено e в западната част на Сл.бряг, в подножието на Стара Планина, което обособява мястото едновременно като планински и морски комплекс. ЦЕНТЪРА на Слънчев Бряг е само на 5 минути с кола и 10-15 минути на пешеходно разстояние, в близост е и до Свети Влас и Несебър.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 169.00 m2 156 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага заведение в гр. Бургас до Морската градина. Заведението е със площ 169кв.м. на две нива. Предлага се напълно обзаведено и оборудвано.

Заведение, Бургас, Лазур
Площ : 119.00 m2 119 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава заведение, с категоризация "Кафе еспресо (със сандвичи и коктейли)" на партерно ниво на тухлен жилищен блок в ж.к. "Лазур", първа линия до морската градина. Заведението е с капацитет 40-50 места и 24 външни пред заведението. Идеална част от парцела.Разпределение: кухня, склад, търговска зала, две тоалетни с предверие към тях, два входа.Голяма витрина, с лице на две улици. Пред заведението има голям паркинг със свободен достъп. Подови настилки - италиански гранитогрес, стенни облицовки от естествен камък и дърво. Тоалетни-италианско обзавеждане. Луксозно изпълнение!Има звукоизолация, централна климатична инсталация, централно отопление с радиатори, професионална вентилация, аудиосистема ”Bose”, трифазен ток. Помещението може да бъде използвано като магазин, офис, медицински кабинет или шоурум.