Купувам Наемам
лв.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 169.00 m2 156 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага заведение в гр. Бургас до Морската градина. Заведението е със площ 169кв.м. на две нива. Предлага се напълно обзаведено и оборудвано.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 158.00 m2 132 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага партерно помещение до Икономическия техникум. Помещението е със статут на заведение в жилищна сграда с Акт 16. На площ от 158кв.м. са разположени две зали, градина и санитарен възел.

Заведение, Бургас, Лазур
Площ : 119.00 m2 119 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава заведение, с категоризация "Кафе еспресо (със сандвичи и коктейли)" на партерно ниво на тухлен жилищен блок в ж.к. "Лазур", първа линия до морската градина. Заведението е с капацитет 40-50 места и 24 външни пред заведението. Идеална част от парцела.Разпределение: кухня, склад, търговска зала, две тоалетни с предверие към тях, два входа.Голяма витрина, с лице на две улици. Пред заведението има голям паркинг със свободен достъп. Подови настилки - италиански гранитогрес, стенни облицовки от естествен камък и дърво. Тоалетни-италианско обзавеждане. Луксозно изпълнение!Има звукоизолация, централна климатична инсталация, централно отопление с радиатори, професионална вентилация, аудиосистема ”Bose”, трифазен ток. Помещението може да бъде използвано като магазин, офис, медицински кабинет или шоурум.

Заведение, Бургас, Център
Площ : 165.00 m2 299 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба помещение за заведение в супер център на ул. "Богориди". Помещението е на две нива, в отлично състояние, необорудвано. На първо партерно ниво с площ от 125кв.м са разположени бар и търговска зала за клиенти. На второ сутеренно ниво с площ от 40кв.м са разположени офис, склад и подготвителни помещения. Има възможност за покупка на обзавеждането и поставяне на външни маси. Отлична локация!

Заведение, гр.Несебър
Площ : 600.00 m2 155 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава разработен ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС в сферата на услугите и заведенията за бързо хранене! Ъглов обект в жилищен комплекс на оживена улица с голям човекопоток. Обектът се състои от три помещения, които включват: *оборудвана пекарна -продажба на закуски и приготвяне на място * фреш бар - сладкарски щанд с продажба на кафе, фреш, палачинки и др. * чейндж бюро *студио, което се ползва за склад *студио - за ползване от персонала *платен паркинг за 10 коли Към имота има и малък басейн, който може да бъде закрит и да се увеличи търговската площ. В жилищния комплекс продаваме отделно апартамент с видеонаблюдение и домофонна система с пекарната. Стойността му е по договаряне!