Купувам Наемам
лв.

Тристаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 99.29 m2 64 539 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме на вашето внимание тристаен апартамент с площ от 99,29 кв.м на втори жилищен етаж в новострояща се жилищна сграда в кв. Сарафово, която е проектирана за целогодишно ползване, отлична локация - само на 400м от морето, в близост са спирките и магазините. Апартаментът се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, склад/ мокро помещение, баня с тоалетна и една тераса. Има две възможности за завършеност на жилището: - "до тапа" - на шпакловка и замазка, на цена 64539 Евро - „до ключ” – с подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвана баня и тоалетна, на цена от 69503 Евро Сградата се строи с висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството! Ситуирана е в юго – западната част и се състои от 4 жилищни етажа. Начало на строителството – януари 2019 г. Завършване на обекта се предвижда декември 2019- януари 2020г.

Тристаен апартамент, Бургас, Възраждане
Площ : 89.56 m2 78 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба тристаен апартамент в строеж в ЦГЧ. Намира се на 1- ви жилищен етаж, със застроена площ 89 кв.м Строителството стартира м.октомври 2018г. Срок на изпълнение 14 месеца. Разсрочено плащане. Моля, свържете се с нас за повече информация.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 106.00 m2 138 000 €

БЕЗ КОМИСИОННА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! Предлагаме за продажба тристаен апартамент в Административния център на Бургас в новостроящата се пететажна луксозна жилищна сграда с общи части по дизайнерски проект. Апартаментът е с разпределение хол с кухня и трапезария, две спални, тераса, две бани и тоалетни. Сградата е на шест нива, в сутерена е разположен подземния паркинг. Масивна стоманенобетонна конструкция, зидариите са изпълнени с тухли на фирмата "Винебергер-Porotherm Light". Дограмата е алуминиева, с прекъснат термомосмост, стъклопакет четири сезона. хидравличен асансьор на испанска фирма "Orona" Х10. Достъпът до гаражите в сутерена е чрез автомобилна платформа, произведена от фирма "Hidral" Лицевите фасади са с плоскости HPL, произведени от фирма Resopal Германия, изолация каменна вата. Изградени Ел, ВиК и слаботокови инсталации/ интернет, видеофонна домова система и др./. Имотът се предавана степен завършеност "на тапа". Тераси-гранитогрес.Има поставени видеокамери на всеки етаж и в гаража. Пусков срок- декември 2018г.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 107.00 m2 138 800 €

БЕЗ КОМИСИОННА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! Предлагаме за продажба тристаен апартамент в Административния център на Бургас в новостроящата се пететажна луксозна жилищна сграда с общи части по дизайнерски проект. Апартаментът е с разпределение хол с кухня и трапезария, две спални, тераса, две бани и тоалетни. Сградата е на шест нива, в сутерена е разположен подземния паркинг. Масивна стоманенобетонна конструкция, зидариите са изпълнени с тухли на фирмата "Винебергер-Porotherm Light". Дограмата е алуминиева, с прекъснат термомосмост, стъклопакет четири сезона. хидравличен асансьор на испанска фирма "Orona" Х10. Достъпът до гаражите в сутерена е чрез автомобилна платформа, произведена от фирма "Hidral" Лицевите фасади са с плоскости HPL, произведени от фирма Resopal Германия, изолация каменна вата. Изградени Ел, ВиК и слаботокови инсталации/ интернет, видеофонна домова система и др./. Имотът се предавана степен завършеност "на тапа". Тераси-гранитогрес.Има поставени видеокамери на всеки етаж и в гаража. Пусков срок- декември 2018г. Има възможност за закупуване на паркомясто.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 80.88 m2 138 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба тристаен апартамент от 80.88 кв.м. в нова, луксозна сграда в центъра. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и тераса към дневната. Сградата е изградена с висококачествени материали, луксозни общи части и паркоместа. Намира се на метри от Морската градина и централната улица.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 96.90 m2 119 768 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА! Дата на завършване: май 2020г. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Представямe ви тристаен апартамент от 96,90кв.м в НЖСК в Центъра на гр. Бургас. Сградата е с отлична локация, намира се на пешеходно разстояние от морската градина и пл. Св. св. Кирил и Методий. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна. Дневната и спалнята са с обща тераса. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 126.83 m2 120 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба тристаен апартамент от 126.83 кв.м. в НЖСК на 100 метра от центъра на града. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетни, три тераси и складово помещение. Сградата ще бъде изградена с висококачествени материали. Намира се в спокоен жилищен район, като в непосредствена близост има училища, супермаркети, заведения, банки. Апартаментите ще бъдат завършени на тапа. Има възможност за разсрочено плащане, без оскъпяване. Срок на строителство : лятото на 2020 година.

Тристаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 161.90 m2 128 800 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Тристаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 161 кв.м. Състои се от дневна с кухненски кът, две спални, баня заедно с тоалетна, отделна тоалетна и голяма веранда, в която има възможност да бъдат обособени различни кътове. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Тристаен апартамент, Бургас, Възраждане
Площ : 99.72 m2 86 800 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба тристаен апартамент в строеж в ЦГЧ. Намира се на 1- ви жилищен етаж, със застроена площ 99 кв.м Строителството стартира м.октомври 2018г. Срок на изпълнение 14 месеца. Разсрочено плащане. Моля, свържете се с нас за повече информация.