Купувам Наемам
лв.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 131.59 m2 165 000 €

ПРИМЕА продава голям тристаен апартамент с паркомясто в идеалния център на Бургас, до ул. Богориди. Сградата е 4 етажна с асансьор, луксозни общи части. Апартамента се намира на втори жилищен етаж, изцяло покрит. Състои се от дневен тракт с площ 40,29 кв.м., две спални с площ съответно 14,87 и 14,35 кв.м., баня с WC, отделно WC, широк Г-образен коридор с място за вградени гардероби. Всяка стая има излаз на тераса. Има възможност да се обособи трета спалня. Паркомястото е в подземен гараж с достъп чрез платформа. Сградата е газифицирана. А16-до края на ноември 2019г.

Тристаен апартамент, Бургас, Зорница
Площ : 74.15 m2 73 406 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! ИЗГОДНО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! Предлагаме за продажба двустайни и три тристайни апартамента с площ от 46,42кв.м. до 106,04кв.м в новострояща модерна сграда в к-с Зорница с отлична локация, на5 минутиот Морската градина на град Бургас. Намира се в близост до три училища и детска градина, спирки на градския транспорт и бързата линия, заведения и спортни игрища. За повече информация се свържете с нас!

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 96.90 m2 113 300 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА! Дата на завършване: май 2020г. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Представямe ви тристаен апартамент от 96,90кв.м в НЖСК в Центъра на гр. Бургас. Сградата е с отлична локация, намира се на пешеходно разстояние от морската градина и пл. Св. св. Кирил и Методий. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна. Дневната и спалнята са с обща тераса. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс.

Тристаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона Д
Площ : 131.00 m2 85 603 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба тристаен апартамент с площ от 131,00 кв.м в к-с Меден Рудник, зона Д. Жилището се намира на трети етаж и се състои от антре, всекидневна с кухненска част, две спални, склад, мокро помещение, две бани с тоалетни и тераса. Предлага се завършено на тапа. Към имота има паркомясто. Сградата ще бъде с луксозни общо части и е без такса поддръжка! Край на строителството: Януари 2022

Тристаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 88.30 m2 41 490 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба тристаен апартамент с площ от 88,30кв.м, в НЖСК в зона "А" на ж. к. "Меден рудник". Намира се на втори жилищен етаж и се състои от андре, всекидневна с кухненски кът, две спални, баня с две тоалетни и тераса. Сградата ще разполага с търговски площи, едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и подземни паркоместа, завършени с качествени материали и модерна архитектура. Прилежащо избено помещение. Няма такса поддръжка. Срок за завършване - пролетта на 2021г. Разсрочено плащане по индивидуален план.

Тристаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 86.89 m2 41 670 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба тристаен апартамент с площ от 86,89кв.м, в НЖСК в зона "А" на ж. к. "Меден рудник". Намира се на пети жилищен етаж и се състои от андре, всекидневна с кухненски кът, две спални, баня с две тоалетни и тераса. Сградата ще разполага с търговски площи, едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и подземни паркоместа, завършени с качествени материали и модерна архитектура. Прилежащо избено помещение. Няма такса поддръжка. Срок за завършване - пролетта на 2021г. Разсрочено плащане по индивидуален план.

Тристаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 100.67 m2 87 580 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме Ви за продажба тристаен апартамент от 110.67 кв.м. в НЖСК в зона "А" на ж.к Меден Рудник. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, две тоалетни, мокро помещение и тераса към едната спалня. Сградата е с луксозни общи части и два асансьора. Разполага с търговски помещения и офиси. Вид на издаване - до ключ.

Тристаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 105.44 m2 77 500 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме Ви за продажба тристаен апартамент от 105.44 кв.м. в НЖСК в зона "А" на ж.к Меден Рудник. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, две тоалетни, мокро помещение и тераса към една от спалните. Сградата е с луксозни общи части и два асансьора. Разполага с търговски помещения и офиси. Вид на издаване - до ключ.

Тристаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 123.10 m2 94 171 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме Ви за продажба тристаен апартамент от 123.10 кв.м. в НЖСК в зона "А" на ж.к Меден Рудник. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня, две тоалетни, мокро помещение и тераса към една от спалните. Сградата е с луксозни общи части и два асансьора. Разполага с търговски помещения и офиси. Вид на издаване - до ключ.