Купувам Наемам
лв.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 119.58 m2 95 664 €

БЕЗ КОМИСИОННА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба тристаен апартамент 119.58 кв. в ж.к."Славейков", състоящ се от коридор, всекидневна с кухня и трапезария, две спални, отделно баня и тоалетна и две тераси. Състояние на тапа. Сградата е с А16. За повече информация се свържете с нас.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 97.91 m2 65 598 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме тристаен апартамент в новострояща се сграда в к-с Славейков, гр.Бургас. Апартаментът се намира на втори етаж с площ 97,91 кв.м. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса. Сградата е с комуникативна локация, в близост до магазин LIDL, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до големите търговски центрове. Проектът се изпълнява с викококачествени материали. Начало на строителството май 2018г. Разсрочено плащане: по индивидуална схема.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 92.85 m2 66 849 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме тристаен апартамент в новострояща се сграда в к-с Славейков, гр.Бургас. Апартаментът се намира на шести етаж с площ 92,85 кв.м. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса. Сградата е с комуникативна локация, в близост до магазин LIDL, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до големите търговски центрове. Проектът се изпълнява с викококачествени материали. Начало на строителството май 2018г. Разсрочено плащане: по индивидуална схема.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 124.54 m2 75 967 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме тристаен апартамент в новострояща се сграда в к-с Славейков, гр.Бургас. Апартаментът се намира на седми етаж с площ 124,54 кв.м. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса. Сградата е с комуникативна локация, в близост до магазин LIDL, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до големите търговски центрове. Проектът се изпълнява с викококачествени материали. Начало на строителството май 2018г. Разсрочено плащане: по индивидуална схема.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 96.76 m2 62 894 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме тристаен апартамент в новострояща се сграда в к-с Славейков, гр.Бургас. Апартаментът се намира на първи жилищен етаж с площ 96,76 кв.м. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса. Сградата е с комуникативна локация, в близост до магазин LIDL, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до големите търговски центрове. Проектът се изпълнява с викококачествени материали. Очаквано завършване на сградата края на 2021г Разсрочено плащане: по индивидуална схема.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 239.89 m2 143 932 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме тристаен апартамент в новострояща се сграда в к-с Славейков, гр.Бургас. Апартаментът се намира на седми жилищен етаж с площ 239.89 кв.м. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, две спални, две бани с тоалетни и голяма тераса. Сградата е с комуникативна локация, в близост до магазин LIDL, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до големите търговски центрове. Проектът се изпълнява с викококачествени материали. Начало на строителството май 2018г. Разсрочено плащане: по индивидуална схема.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 164.73 m2 98 840 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме тристаен апартамент в новострояща се сграда в к-с Славейков, гр.Бургас. Апартаментът се намира на седми жилищен етаж с площ 164.73 кв.м. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и голяма тераса. Сградата е с комуникативна локация, в близост до магазин LIDL, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до големите търговски центрове. Проектът се изпълнява с викококачествени материали. Начало на строителството май 2018г. Разсрочено плащане: по индивидуална схема.

Тристаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 114.68 m2 105 900 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба тристаен апартамент с площ от 114,68 кв.м в к-с Братя Миладинови, близо до Музикалното училище. Състои се от коридор, хол с кухненска част, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и две тераси. Районът е тих и спокоен, с удобно местоположение до училище, детска градина, на няколко минути от суперцентъра на град Бургас. Имотът се предлага на тапа, с луксозни общи части. Край на строителството: Декември 2020г.

Тристаен апартамент, Бургас, Изгрев
Площ : 95.23 m2 84 680 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! ПРИМЕА недвижими имоти продава тристаен апартамент с площ от 95,23 кв.м. в ж.к. Изгрев! В цената е включено паркомясто. В сградата има за продажба двустайни и тристайни апартаменти и ателиета с площ от 53 кв.м. до 95 кв.м. в новострояща жилищна сграда в к-с Изгрев, гр. Бургас. Изключително комуникативна локация, на метри от парка в Изгрев. Сградата е с два входа, 8 жилищни етажа, партер и сутерен с подземен паркинг. Разполага с апартаменти и ателиета с две и три спални. На патрера са предвидени магазини, две ателиета и паркоместа. Общите части ще бъдат изцяло, луксозно завършени. Всеки вход е снабден с асансьор, който слиза до подземния паркинг. Степен на завършеност-на тапа. Срок на строителството- май 2020г. Разсрочено плащане.