Купувам Наемам
лв.

Многостаен, Бургас, Лазур
Площ : 219.53 m2 175 624 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Многостаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 219 кв.м. Състои се от входно антре, дневна с кухненски кът, три спални, кабинет, килер, баня заедно с тоалетна, отделна тоалетна и четири тераси. Към апартамента и има паркомясто. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Двустаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 91.81 m2 73 448 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Двустаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 91 кв.м. Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, баня заедно с тоалетна, отделна тоалетна и голяма веранда. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Тристаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 161.90 m2 129 520 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Тристаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 161 кв.м. Състои се от дневна с кухненски кът, две спални, баня заедно с тоалетна, отделна тоалетна и голяма веранда, в която има възможност да бъдат обособени различни кътове. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Двустаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 91.95 m2 73 560 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Двустаен апартамент в к-с Лазур, гр. Бургас в новопостроена сграда в близост до Морска градина. Жилището е с функционално разположени стаи и е с площ от 92 кв.м. Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, баня заедно с тоалетна и голяма веранда. Степен на завършеност до тапа. Отлично място за вашия дом или имот за инвестиция!

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 82.42 m2 95 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Продава тристаен апартамент в новострояща жилищна сграда в центъра на Бургас, малка уличка до Кирил и Методий. Жилището е на партерен етаж, с три изложения-юг, изток, запад. Сградата е четири етажна със сутерен, в който са разположени паркоместа и избени помещения. Всеки апартамент е обезпечен с мазе. Паркоместата са с допълнително заплащане.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 131.59 m2 164 488 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! ПРИМЕА недвижими имоти предлага тристаен апартамент от 124.88 кв.м в луксозна кооперация в близост до центъра. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални с обща тераса, баня и тоалетна. Продава се с паркомясто. Сградата е изградена от висококачествени строителни материали. Вид на издаване: на тапа Дата на издаване: Май 2019

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 96.90 m2 116 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА! Дата на завършване: май 2020г. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Представямe ви тристаен апартамент от 96,90кв.м в НЖСК в Центъра на гр. Бургас. Сградата е с отлична локация, намира се на пешеходно разстояние от морската градина и пл. Св. св. Кирил и Методий. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна. Дневната и спалнята са с обща тераса. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс.

Тристаен апартамент, Бургас, Възраждане
Площ : 78.00 m2 54 600 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава тристаен апартамент във Възраждане с площ от 78 кв.м. Жилището се продава "на тапа". В двете спални има леки скосове. Сградата е с А16, асансьор.

Тристаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 92.85 m2 159 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба тристаен апартамент от 92.85 кв.м. в нова, луксозна сграда в центъра. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетни, като към една от спалните има тераса. Сградата е изградена с висококачествени материали, луксозни общи части и паркоместа. Намира се на метри от Морската градина и централната улица.