Купувам Наемам
лв.

Двустаен апартамент, с.Равда
Площ : 48.30 m2 35 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА!ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба двустаен апартамент с площ от 48,37 кв.м. в с. Равда. Сградата е завършена юни 2020г. с А16. Вид на издаване \\\"до ключ\\\" - оборудвани санитарни помещения, ламинат и завършени тераси. Малка кокетна сграда на 200м от морския бряг и центъра на с. Равда. Качествено строителство и контрол.В сградата се предлагат едностайни и двустайни апартаменти с различни параметри: двустайни апартаменти- от 48кв.м. - до 66кв.м. -цени между 33500Е - 47 000ЕЗа повече информация се свържете с нас!

Двустаен апартамент, Бургас, Изгрев
Площ : 59.00 m2 54 343 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧ!ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ!ПРИМЕА недвижими имоти предлага апартаменти с една, две или три спални с квадратури от 58кв.м. до 240 кв.м. в новострояща се сграда с модерна и луксозна визия в ж.к. Изгрев.Концепцията на комплекса включва апартаменти с частни дворове за жителите на партерно ниво, лични паркоместа за удобство на живущите и детска площадка за най-малките му обитатели. Други предимства за бъдещите собственици: Контролиран достъп и видео-домофон система;Апартаменти с частни дворове на първия етаж и височина 3,20m;VIP апартаменти на последен етаж с панорамна гледка и височина 3,20m;Асансьори за 8 човека за лесно превозване на детски колички, велосипеди и др;Паркоместа за електромобили със зарядни станции;Безконтактни автоматизирани входни врати на паркинга; Сбъднете мечтата си за идеалния дом!За допълнителна информация се свържете с нас!

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона Д
Площ : 92.73 m2 46 500 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент от 92.73 кв.м. в нова сграда с Акт 16 в ж.к Меден Рудник. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад и тераса. Сградата е модерна, построена с висококачествени материали и с комуникативна локация.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 44.61 m2 24 030 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Продава двустаен апартамент в НЖСК в зона "А" на ж. к. "Меден рудник". Сградата ще разполага с търговски площи, едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и подземни паркоместа, завършени с качествени материали и модерна архитектура. Прилежащо избено помещение. Няма такса поддръжка. Разсрочено плащане по индивидуален план.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 73.36 m2 38 000 €

БЕЗ КОМИСИОННА! ПРИМЕА недвижими имоти продава двустаен апартамент в новострояща сграда със смесено предназначение в к-с М.Рудник, районен център. Сградата ще се откроява с модерна архитектура, проектирана по последни стандарти. Районът е с отлично изградена инфраструктура, като в близост са разположени Хипермаркети ”Билла”, ”Лидъл”, супермаркет ”Анет”, училища, детски градини, плувен басейн, болница, църква, други търговски обекти и заведения за обществено хранене, Терминала и спирки на новите бързи автобусни линии и др. В непосредствена близост ще бъде изграден новият Многофункционален спортен комплекс на открито в „Меден рудник“. Апартаментът е с площ 73,37кв.м., на ет.3. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел, склад и балкон.Степен на завършеност-на тапа.Гъвкава схема на разсрочено плащане.Срок на завършване- края на 2021г.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 63.27 m2 29 104 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА!Предлагаме за продажба двустаен апартамент 63,27 кв.м. /54,10 кв.м. чиста жилищна площ/ в новострояща се сграда в зона В на к-с \\\"Меден Рудник\\\". Жилището се състои от коридор с място за голям гардероб, всекидневна с кухненска част, спалня, тераса, баня с тоалетна и склад /мокро помещение/. Изложение - югозапад.Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс.Степен на завършеност на апартаментите - на тапа.Дата на завършване - юли 2021г.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 63.36 m2 29 146 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА!Предлагаме за продажба двустаен апартамент 64,36 кв.м. /54,95 кв.м. чиста жилищна площ/ в новострояща се сграда в зона В на к-с \\\"Меден Рудник\\\". Жилището се състои от коридор с място за голям гардероб, всекидневна с кухненска част, спалня, тераса, баня с тоалетна и склад /мокро помещение/. Изложение - запад.Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс.Степен на завършеност на апартаментите - на тапа.Дата на завършване - март 2021г.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 55.68 m2 29 789 €

БЕЗ КОМИСИОННА!ПРИМЕА недвижими имоти продава двустаен апартамент в новострояща сграда в з. В на к-с Меден Рудник, район с изградена инфраструктура.На разположение на клиентите има двустайни и тристайни апартаменти, както и гаражи на партерния и подземния етаж.Имотите се предлагат на шпакловка и замазка.Има вариант за довършване \\\"до ключ\\\"- с подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвана баня и тоалетна.Начало на строителството - декември 2020 г.Срок на строителството- 24 месеца.Разсрочено плащане.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 78.95 m2 32 133 €

БЕЗ КОМИСИОННА!ПРИМЕА недвижими имоти продава двустаен апартамент с голяма тераса на ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА, в новострояща сграда в з. В на к-с Меден Рудник, район с изградена инфраструктура.На разположение на клиентите има двустайни и тристайни апартаменти, както и гаражи на партерния и подземния етаж.Имотите се предлагат на шпакловка и замазка.Има вариант за довършване \\\"до ключ\\\"- с подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвана баня и тоалетна.Начало на строителството - декември 2020 г.Срок на строителството- 24 месеца.Разсрочено плащане.