Купувам Наемам
лв.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 81.90 m2 53 235 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме ви за продажба двустаен апартамент в кв. Сарафово в НЖСК на метри от плажа с площ от 80,90 кв.м. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, две тераси. Апартамента е с отлична локация, намира се на десет минути пеша от яхтеното пристанище и плажа. В близост до жилищната сграда е разположен ресторант, магазин, автобусна спирка, тенис корт и футболно игрище. БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА! Планираният срок за приключване на сградата е за края на 2019г.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 64.36 m2 28 962 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент 64,36 кв.м. /54,95 кв.м. чиста жилищна площ/ в новострояща се сграда в зона В на к-с "Меден Рудник". Жилището се състои от коридор с място за голям гардероб, всекидневна с кухненска част, спалня, тераса, баня с тоалетна и склад /мокро помещение/. Изложение - запад. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Дата на завършване - септември 2020г.

Двустаен апартамент, Бургас, Възраждане
Площ : 74.06 m2 62 951 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Продава просторен двустаен апартаментс площ от 73,94 кв.м. в ж.к. "Възраждане". Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, две тераси, баня с тоалетна и склад. Имотът ще бъде издаден "на тапа". Свържете се с нас, ако желаете да разберете повече и за останалите свободни апартаменти в сградата!

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 63.37 m2 44 359 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме двустаен апартамент в нова сграда вквартал "Сарафово". Апартаментът е с площ 63,37 кв.м. на първи партерен етаж и се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад и тераса. Жилището ще се издава на тапа.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 66.41 m2 31 850 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме двустаен апартамент с площ 66 кв.м в новострояща се сграда, разположена в ж.к. Меден рудник, в близост до "Автобусен терминал Юг" на градския транспорт. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненски кът, спалня, склад, баня с WC и тераса. В близост се намират две нови детски градини и новопроектиран и с предстоящо изграждане общински спортен комплекс, състоящ се от фитнес, игрища за футбол, тенис, волейбол и кътове за тихи игри и занимания в зелени пространства, в т.ч. и кътове за отдих. Сградата е построена с качествени цветни фасадни мазилки, зидария с висококачествени керамични тухли, PVC дограма с прекъснат термомост, топлоизoлационен пакет с дебелина 100мм, алуминиеви устойчиви на корозия (ръжда) парапети, домофонна система свързваща всяко жилище с входа на сградата, висококачествен обезшумен асансьор IZAMET без машинно отделение, помещение за общо ползване за детски колички и велосипеди на обитателите на сградата. РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! Срок на строителство: Януари 2021г

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 60.90 m2 26 492 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с чиста жилищна площ от 50,17 кв.м, в к-с Меден Рудник, зона В. Жилището се състои от входно антре, всекиндневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалетна, склад и тераса.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 75.20 m2 30 080 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 75,20 кв.м, в к-с Меден Рудник, зона В. Състои се от антре, всекидневна с кухненски кът, спалня, баня в тоалетна и тераса. Сградата се намира в близост от детски градини, училища и автобусни спирки. За повече информация се свържете с нас!

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 75.84 m2 32 610 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 75,84 кв.м, на трети етаж, в к-с Меден Рудник, зона В. Състои се от антре, всекидневна с кухненски кът, спалня, баня в тоалетна и тераса. Към жилището има мазе от 3 кв.м. Сградата се намира в близост от детски градини, училища и автобусни спирки. За повече информация се свържете с нас!

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона В
Площ : 80.59 m2 34 653 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 80,59кв.м, на пети етаж, в к-с Меден Рудник, зона В. Състои се от антре, всекидневна с кухненски кът, спалня, склад, баня с тоалетна и тераса. Сградата се намира в близост от детски градини, училища и автобусни спирки. За повече информация се свържете с нас!