Купувам Наемам
лв.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 58.63 m2 70 356 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА! Дата на завършване: май 2020г. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Представямe ви двустаен апартамент от 58,36кв.м в НЖСК в Центъра на гр. Бургас. Сградата е с отлична локация, намира се на пешеходно разстояние от морската градина и пл. Св. св. Кирил и Методий. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и мокро помещение.Дневната и спалнята са с обща тераса. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс.

Двустаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 62.89 m2 50 312 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Разсрочено плащене. Срок на завършване:април 2019г. Продава новострояща жилищна сграда с магазини, фризьорски салон и гаражив гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови”, в близост до Военна болница. Сградата е на почти еднакво разстояние от морето, центъра, както и до голяма част от големите търговски вериги и комплекси. В непосредствена близост са детска градина, училище, няколко от гимназиите, а също така и БСУ. Състои се от сутерен, партер, и 6 етажа. В сутерена са разположени паркоместа и складове. На партера са разположени няколко търговски обекта и гаражи. На 5-те етажа има апартаменти, с квадратури от 44,53 м2 до 93,57 м2.

Двустаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 63.24 m2 50 592 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Разсрочено плащене. Срок на завършване:декември 2020г. Продава новострояща жилищна сграда с магазини, фризьорски салон и гаражи в гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови”, в близост до Военна болница. Сградата е на почти еднакво разстояние от морето, центъра, както и до голяма част от големите търговски вериги и комплекси. В непосредствена близост са детска градина, училище, няколко от гимназиите, а също така и БСУ. Състои се от сутерен, партер, и 5 етажа. В сутерена са разположени паркоместа и складове. На партера са разположени няколко търговски обекта и гаражи и партерен двустаен апартамент подходящ за трудноподвижни хора. На 5-те етажа има апартаменти, с квадратури от 63,24 м2 до 147,06 м2.

Двустаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 75.25 m2 63 963 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Разсрочено плащене. Срок на завършване:декември 2020г. Продава новострояща жилищна сграда с магазини, фризьорски салон и гаражив гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови”, в близост до Военна болница. Сградата е на почти еднакво разстояние от морето, центъра, както и до голяма част от големите търговски вериги и комплекси. В непосредствена близост са детска градина, училище, няколко от гимназиите, а също така и БСУ. Състои се от сутерен, партер, и 5 етажа. В сутерена са разположени паркоместа и складове. На партера са разположени няколко търговски обекта и гаражи и двустаен апартамент подходящ за трудноподвижни хора. На 5-те етажа има апартаменти, с квадратури от 63,24 м2 до 147,06 м2.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 57.23 m2 28 620 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 57 кв.м, в НЖСК в зона "А" на ж. к. "Меден рудник". Намира се на осми жилищен етаж и се състои от андре, всекидневна с кухненски кът, една спалня, баня с тоалетна и тераса. Сградата ще разполага с търговски площи, едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и подземни паркоместа, завършени с качествени материали и модерна архитектура. Прилежащо избено помещение. Няма такса поддръжка. Срок за завършване - януари 2020г. Разсрочено плащане по индивидуален план.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона Б
Площ : 64.36 m2 27 675 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 64 кв.м, разположен на втори жилищен етаж. Състои се от коридор, всекидневна с кухня и балкон, спалня, малък склад и баня с тоалетна. Намира в новострояща се сграда в зона Б, к-с Меден Рудник. Има издадено Разрешение за строеж от 02.07.2018. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Дата на завършване - юли 2020г.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 75.29 m2 71 526 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент от 71.49 кв.м. в НЖСК на 100 метра от центъра на града. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса и складово помещение. Сградата ще бъде изградена с висококачествени материали. Намира се в спокоен жилищен район, като в непосредствена близост има училища, супермаркети, заведения, банки. Апартаментите ще бъдат завършени на тапа. Има възможност за разсрочено плащане, без оскъпяване. Срок на строителство : лятото на 2020 година.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 68.46 m2 65 037 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент от 65.12 кв.м. в НЖСК на 100 метра от центъра на града. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса и складово помещение. Сградата ще бъде изградена с висококачествени материали. Намира се в спокоен жилищен район, като в непосредствена близост има училища, супермаркети, заведения, банки. Апартаментите ще бъдат завършени на тапа. Има възможност за разсрочено плащане, без оскъпяване. Срок на строителство : лятото на 2020 година.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 71.56 m2 46 500 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 62,11 кв.м. в кв.Сарафово. Жилището разполага с коридор, всекидневна с кухненска част, спалня, санитарен възел и един балкон. Изложение югозапад. Предлага се на степен на завършеност „на тапа“. Към апартамента има складово помещение от 1,81кв.м. Издаване на обекта края на декември 2019година Сградата е построена от тухлена зидария – Wienerberger, Австрия; топлоизолация по фасади – Weber, Австрия; хидроизолация по покрив – General, Италия; вътрешни гипсови и варо-циментови мазилки – Roefix, Австрия; дограма – петкамерна, с високо-енергийни стъкла, механизми за двустранно отваряне, немски обков.