Купувам Наемам
лв.

Двустаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 73.10 m2 65 060 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 79,80 кв.м в к-с Братя Миладинови, близо до Музикалното училище. Състои се от коридор, хол с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и две тераси. Районът е тих и спокоен, с удобно местоположение до училище, детска градина, на няколко минути от суперцентъра на град Бургас. Имотът се предлага на тапа, с луксозни общи части. Край на строителството: Януари 2021г.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона Б
Площ : 64.36 m2 27 675 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 64 кв.м, разположен на втори жилищен етаж. Състои се от коридор, всекидневна с кухня и балкон, спалня, малък склад и баня с тоалетна. Намира в новострояща се сграда в зона Б, к-с Меден Рудник. Има издадено Разрешение за строеж от 02.07.2018. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Дата на завършване - юли 2020г.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 62.70 m2 46 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава двустаен апартамент в новостроящ се комплекс в кв. Сарафово гр. Бургас. Състои се от коридор, дневна с кухненска част, спалня, мокро помещение, баня с тоалетна и тераса. Комплексът ще се състои от 82 апартамента, разпределени в три секции - А, Б и В - всяка, от които ще има самостоятелен вход и асансьор. Ще разполага с екзотично озеленена градина, открит басейн - тип инфинити - с дължина 40 метра и детска зона, бистро, рецепция и охрана. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат закупени открити паркоместа и гаражи. Срок на завършване - септември 2021г. Такса поддръжка - 8евро/кв.м. годишно

Двустаен апартамент, Бургас, Зорница
Площ : 46.42 m2 45 958 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! ИЗГОДНО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! Предлагаме за продажба двустайни и три тристайни апартамента с площ от 46,42кв.м. до 106,04кв.м в новострояща модерна сграда в к-с Зорница с отлична локация, на5 минутиот Морската градина на град Бургас. Намира се в близост до три училища и детска градина, спирки на градския транспорт и бързата линия, заведения и спортни игрища. За повече информация се свържете с нас!

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 65.83 m2 81 370 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА! Дата на завършване: май 2020г. Степен на завършеност на апартаментите - на тапа. Представямe ви двустаен апартамент от 65,83кв.м в НЖСК в Центъра на гр. Бургас. Сградата е с отлична локация, намира се на пешеходно разстояние от морската градина и пл. Св. св. Кирил и Методий. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, мокро помещение и баня с тоалетна. Дневната и спалнята са с обща тераса. Общи части: стълбище - гранитогрес, стени - латекс. Предлагаме същия апартамент и на ет.5.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона Д
Площ : 70.42 m2 47 140 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 70,42 кв.м в к-с Меден Рудник, зона Д. Жилището се намира на втори етаж и се състои от антре, всекидневна с кухненска част, спалня, склад, баня с тоалетна и тераса. Предлага се завършено на тапа. Към имота има паркомясто. Сградата ще бъде с луксозни общо части и е без такса поддръжка! Край на строителството: Януари 2022

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона Д
Площ : 86.26 m2 58 757 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 86,26 кв.м в к-с Меден Рудник, зона Д. Жилището се намира на четвърти етаж и се състои от антре, всекидневна с кухненска част, спалня, склад, мокро помещение, баня с тоалетна. Предлага се завършено на тапа. Към имота има паркомясто. Сградата ще бъде с луксозни общо части и е без такса поддръжка! Край на строителството: Януари 2022

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 57.23 m2 28 620 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 57 кв.м, в НЖСК в зона "А" на ж. к. "Меден рудник". Намира се на осми жилищен етаж и се състои от андре, всекидневна с кухненски кът, една спалня, баня с тоалетна и тераса. Сградата ще разполага с търговски площи, едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и подземни паркоместа, завършени с качествени материали и модерна архитектура. Прилежащо избено помещение. Няма такса поддръжка. Срок за завършване - пролетта на 2021г. Разсрочено плащане по индивидуален план.

Двустаен апартамент, Бургас, Меден рудник - зона А
Площ : 61.78 m2 29 610 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 61 кв.м, в НЖСК в зона "А" на ж. к. "Меден рудник". Намира се на девети жилищен етаж и се състои от андре, всекидневна с кухненски кът, една спалня, баня с тоалетна и тераса. Сградата ще разполага с търговски площи, едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и подземни паркоместа, завършени с качествени материали и модерна архитектура. Прилежащо избено помещение. Няма такса поддръжка. Срок за завършване - пролетта на 2021г. Разсрочено плащане по индивидуален план.