Купувам Наемам
лв.

Двустаен апартамент, Бургас, Център
Площ : 50.00 m2 70 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 50кв.м. Състои се от антре, хол с кухненски кът, спалня и баня с тоалетна. Апартаментът ще бъде издаден на тапа. Жилището се намира на втори жилищен етаж в новострояща се луксозна сграда в идеален център на гр. Бургас, с изглед към църквата ”Св. Св. Кирил и Методий”. Локацията е в ТОП Центъра, което прави имота както добър за живеене, така и идеален за инвестиция. Разсрочена схема на плащане Срок за завършване: месец декември 2019

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 60.29 m2 40 394 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме ви двустаен апартамент в кв. Сарафово в НЖСК на метри от плажа с площ от 60,29 кв.м. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, две тераси. Апартамента е с отлична локация, намира се на десет минути пеша от яхтеното пристанище и плажа. В близост до жилищната сграда е разположен ресторант, магазин, автобусна спирка, тенис корт и футболно игрище. БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА! Планираният срок за приключване на сградата е за края на 2019г.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 61.41 m2 39 917 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент с площ от 61,41 кв.м на втори етаж в новострояща се жилищна сграда в кв. Сарафово, която е проектирана за целогодишно ползване, отлична локация - само на 400м от морето, в близост са спирките и магазините. Апартаментът се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, мокро/склад, баня с тоалетна и тераса. Има две възможности за завършеност на жилището: - "до тапа" - на шпакловка и замазка, на цена от 39917 Евро - „до ключ” – с подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвана баня и тоалетна, на цена от 42987 Евро Сградата се строи с висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството! Ситуирана е в юго – западната част и се състои от 4 жилищни етажа. Начало на строителството – януари 2019 г. Завършване на обекта се предвижда декември 2019- януари 2020г.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 53.86 m2 35 009 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент с площ от 53,86 кв.м на първи етаж в новострояща се жилищна сграда в кв. Сарафово, която е проектирана за целогодишно ползване, отлична локация - само на 400м от морето, в близост са спирките и магазините. Апартаментът се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, мокро/склад и баня с тоалетна. Има две възможности за завършеност на жилището: - "до тапа" - на шпакловка и замазка, на цена от 35009 Евро - „до ключ” – с подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвана баня и тоалетна, на цена от 37702 Евро Сградата се строи с висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството! Ситуирана е в юго – западната част и се състои от 4 жилищни етажа. Начало на строителството – януари 2019 г. Завършване на обекта се предвижда декември 2019- януари 2020г.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 63.89 m2 50 729 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент с площ от 63,89 кв.м на четвърти етаж в новострояща се жилищна сграда в кв. Сарафово, която е проектирана за целогодишно ползване, отлична локация - само на 400м от морето, в близост са спирките и магазините. Апартаментът се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, мокро/склад и баня с тоалетна. Има две възможности за завършеност на жилището: - "до тапа" - на шпакловка и замазка, на цена от 50729 Евро - „до ключ” – с подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвана баня и тоалетна, на цена от 53923 Евро Сградата се строи с висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството! Ситуирана е в юго – западната част и се състои от 4 жилищни етажа. Начало на строителството – януари 2019 г. Завършване на обекта се предвижда декември 2019- януари 2020г.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 63.30 m2 41 145 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент с площ от 63,30 кв.м на първи жилищен етаж в новострояща се жилищна сграда в кв. Сарафово, която е проектирана за целогодишно ползване, отлична локация - само на 400м от морето, в близост са спирките и магазините. Апартаментът се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, склад/ мокро помещение и баня с тоалетна. Има две възможности за завършеност на жилището: - "до тапа" - на шпакловка и замазка, на цена от 41145 Евро - „до ключ” – с подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвана баня и тоалетна, на цена от 44310 Евро Сградата се строи с висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството! Ситуирана е в юго – западната част и се състои от 4 жилищни етажа. Начало на строителството – януари 2019 г. Завършване на обекта се предвижда декември 2019- януари 2020г.

Двустаен апартамент, Бургас, Сарафово
Площ : 63.37 m2 44 359 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Предлагаме двустаен апартамент в нова сграда вквартал "Сарафово". Апартаментът е с площ 63,37 кв.м. на първи партерен етаж и се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад и тераса. Жилището ще се издава на тапа.

Двустаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 66.17 m2 54 921 €

ЛИЧНА ОФЕРТА! Примеа недвижими имоти предлага двустаен апартамент с източно изложение в новострояща жилищна сграда с магазини, фризьорски салон и гаражив гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови”, в близост до Военна болница. Сградата е на почти еднакво разстояние от морето, центъра, както и до голяма част от големите търговски вериги и комплекси. В непосредствена близост са детска градина, училище, няколко от гимназиите, а също така и БСУ. Състои се от сутерен, партер, и 6 етажа. В сутерена са разположени паркоместа и складове. На партера са разположени няколко търговски обекта и гаражи. Сградата е газифицирана. Степен на завършеност-на тапа. Срок за издаване-април 2019 г.

Двустаен апартамент, Бургас, Възраждане
Площ : 78.00 m2 62 000 €

ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛ! БЕЗ КОМИСИОННА! Продава двустаен апартамент с отделна кухня ново строителство, до Гладстон. Апартамента е със застроена площ 63,08 кв.м. и е разположен на 1-ви жилищен етаж, над партер. Състои от спалня, всекидневна, отделна кухня, баня с WC, коридор, две тераса. Степен на завършеност-на тапа.