Купувам Наемам
лв.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 138.95 m2 123 666 €

Без комисион!ПРИМЕА недвижим имоти продава тристаен апартамент в новострояща се сграда в ж.к. Славейков. Намира се на ет. 6от 6 и е с площ от 139кв.м.Има свободни за продажба различни типове двустайни, тристайни и многостайни апартаменти.Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части, отличаваща се фасада и ще се състои от общо осем етажа - подземен паркинг, партерен етаж с търговски обекти и шест жилищни етажа. Апартаментите ще се издават в степен на завършеност ”на тапа”, по БДС.За удобство на собствениците е планувано включване към ТЕЦ без такса сградна инсталация!Начало на строителството - до 01.06.2021г!Цените за квадратен метър в начален етап варират от 790Е до 920Е! Цена за паркомясто - 8 500ЕЗа повече информация за налични апартаменти се свържете с нас!

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 82.24 m2 74 000 €

Без комисион!ПРИМЕА недвижим имоти продава компактен тристаен апартамент в ж.к. Славейков. Намира се на седми етаж от общо осем етажа с площ от 82,24 кв.м.Има свободни и други тристайни и многостайни апартаменти.Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части, отличаваща се фасада и ще се състои от общо десет етажа - подземен паркинг, партерен етаж с търговски обекти и осем жилищни етажа. Апартаментите ще се издават в степен на завършеност ”на тапа”Начало на строителството - 2020г. Предвидено завършване 2022гЦените за квадратен метър в начален етап варират от 750Е до 915Е!За повече информация за налични апартаменти се свържете с нас!

Двустаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 74.15 m2 53 389 €

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА! Продаваме двустаен апартамент в новострояща се сграда в к-с Славейков, гр.Бургас. Апартаментът се намира на втори етаж с площ 74.15 кв.м. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и тераса.Сградата е с комуникативна локация, в близост до магазин LIDL, училище, детска градина, спортни площадки, както и в близост до големите търговски центрове. Проектът се изпълнява с висококачествени материали.Разсрочено плащане: по индивидуална схема.Срок на завършване-март 2022г.

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 105.27 m2 80 000 €

БЕЗ КОМИСИОННА!Предлагаме за продажба тристаен апартамент с площ от 105,27 кв.м. в к-с Славейков. Състои се от всекидневна с кухненска част, две спални, две бани с тоалетни и тераса. Имотът се предлага с включено ПАРКОМЯСТО в цената. Отопление ТЕЦ. Апартаментът се намира в нова сграда с луксозни общи части и комуникативна локация. Намира се в близост до МОЛ Галерия, Очен Лазерен Център \\\"Св. Николай Чудотворец\\\", Парк Арена ОЗК Плувен басейн \\\"Славейков\\\", магазини, детски градини и училища.

Двустаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 64.32 m2 54 710 €

БЕЗ КОМИСИОННА!Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 64,32 кв.м. в к-с Славейков. Състои се от всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна, склад и тераса. Апартаментът се намира в нова сграда с луксозни общи части и комуникативна локация, отопление ТЕЦ. Намира се в близост до МОЛ Галерия, Очен Лазерен Център \\\"Св. Николай Чудотворец\\\", Парк Арена ОЗК Плувен басейн \\\"Славейков\\\", магазини, детски градини и училища.Цената е с включено паркомясто. Сградата очаква А16 през м. юни 2021г

Тристаен апартамент, Бургас, Славейков
Площ : 105.80 m2 84 580 €

БЕЗ КОМИСИОННА!Предлагаме за продажба тристаен апартамент с площ от 105,80 кв.м. в к-с Славейков. Състои се от всекидневна с кухненска част, две спални, две бани с тоалетни и тераса. Имотът се предлага с включено ПАРКОМЯСТО в цената. Отопление ТЕЦ. Апартаментът се намира в нова сграда с луксозни общи части и комуникативна локация. Намира се в близост до МОЛ Галерия, Очен Лазерен Център \\\"Св. Николай Чудотворец\\\", Парк Арена ОЗК Плувен басейн \\\"Славейков\\\", магазини, детски градини и училища.

Тристаен апартамент, Бургас, Лазур
Площ : 97.07 m2 197 700 €

Търсите ли дом до морето? Примеа недвижими имоти предлага ексклузивно за продажба просторен тристаен апартамент в модерна сграда до входа на Морската градина. Имотът е изцяло с източно изложение, с невероятна гледка море и се състои от светла всекидневна с кухненска част, две спални, баня, коридор и една обща панорамна тераса. Предлага се стилно и уютно обзаведен.

Двустаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 63.95 m2 77 250 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава двустаен апартамент в ж.к. Братя Миладинови с площ 63.95 кв. м. Нова сграда с А16, газифицирана и с добре завършени общи части. Апартаментът е с просторна дневна, спалня, баня с тоалетна, тераса и склад.В сградата има свободни и други двустайни и тристайни апартаменти.

Тристаен апартамент, Бургас, Братя Миладинови
Площ : 110.00 m2 133 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава светъл и просторен тристаен апартамент с площ от 110 кв.м. в ж.к. Братя Миладинови. Състои се от просторна дневна 30 кв. м. с голяма тераса към нея на юг, две спални, светъл склад, две бани с тоалетни и още една тераса. Имотът е в нова сграда с асансьор, с хубави общи части и е газифицирана. В сутерена има свободни за продажба паркоместа по 25 кв.м.В сградата има свободни двустайни и тристайни апартаменти с площ от 64 до 150 кв.м.