Купувам Наемам
лв.

Многостаен, гр.Несебър
Площ : 200.00 m2 180 000 €

Примеа недвижими имоти продава многостаен апартамент в гр. Несебър с площ от 200 кв.м. Състои се от всекидневна с кухненска част, три спални, две бани с тоалетни, мокро помещение и големи тераси. Намира се до южния плаж в затворен комплекс, сграда с А16 и асансьор. На разположение на собствениците има басейн, зелени площи и възможност за свободно паркиране.

Тристаен апартамент, гр.Несебър
Площ : 86.35 m2 90 000 €

Примеа недвижими имоти продава тристаен апартамент в затворен комплекс в гр. Несебър. Състои се от дневна с кухненска част, две спални, две санитарни помещения, две тераси и коридор. Комплексът разполага с много зелени площи, басейни, спа център, заведения за хранене, магазин и детски площадки. Собствениците на апартаменти могат да използват всички атракциони на територията на целия комплекс, независимо в кое крило на комплекса е техния имот. В района паркирането е свободно, но има възможност за закупуване на паркомясто. Предлага се и услуга за управление на имоти.Намира се на 100 м разстояние от плаж \\\"Олимпийски надежди\\\", променада с малки кокетни заведения, в близост има Аквапарк и спирка на градски транспорт.

Тристаен апартамент, гр.Несебър
Площ : 146.70 m2 138 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава тристаен апартамент с площ от 146,70 кв. м в гр. Несебър. Жилището е много просторно и модерно обзаведено. Състои се от обширна дневна с кухненска част, две спални, две санитарни помещения и три тераси. Изложението е изток, юг, запад. Намира се в затворен комплекс с много добре поддържани общи части, паркинг за собствениците, видеонаблюдение, басейн и т.н.Комплексът се намира на около 15 минути пеша до морето и плажа и на 5 минути до хипермаркет \\\"Жанет\\\", на тиха и уединена улица. Подходящ имот както за постоянно пребиваване така и само за лятна почивка. Добра инвестиция и за отдаване под наем.Такса поддръжка 7Е/ кв. м. за година. Тя включва:Цялостна 24 часова охрана на комплекса ,чрез организиране на пропускателен режимПоддържане и ремонт на общите частиПоддържане на басейна и заплащането на спасител за сезонаПоддържане на чистотата на стълбища ,площадки и общи частиПоддържане на зелените тревни и дървесни растения и площиПаркинг за собственицитеЗа повече информация и организиране на огледи може да се свържете с нас!

Магазин, гр.Несебър
Площ : 550.00 m2 5 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти отдава под наем търговско помещение в гр. Несебър до центъра на града с площ от 550 кв.м. Състои се от търговска площ и склад Подходящо е за шоурум, магазин за мебели, дрехи, аптека, фитнес зала и др. С голяма витрина към главна улица.

Офис, гр.Несебър
Площ : 214.00 m2 110 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава партерно помещение в едно с полусутерен в гр. Несебър с площ от 214 кв.м. партера е едно голямо помещение, а в полусутерена са две стаи с прозорци и санитарни помещения. Към имота има и двор. Подходящо е за заведение, офис, детски център, фитнес, представителство и т.н.