Купувам Наемам
лв.

Гараж, с.Равда
6 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава паркомясто в с. Равда. Намира се в сутерена на нова сграда на 100 м от крайбрежната и главната търговска улица.

Двустаен апартамент, с.Равда
Площ : 72.00 m2 68 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава уютно обзаведен двустаен апартамент в к.с. Равда с площ от 72 кв.м. и 100 кв.м. идеални части от двора. Апартаментът се намира на крайбрежна улица в непосредствена близост до централния плаж. От терасата се открива прекрасна морска панорама, с невероятно чувство за спокойствие от шума на морето. Жилището е оборудвано с всичко необходимо, качествено и луксозно изпълнение на обзавеждането. Състои се от дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалетна и тераса. Ползва се и складово помещение на партера. Имотът е подходящ както за целогодишно , така и за сезонно ползване.

Двустаен апартамент, с.Равда
Площ : 54.47 m2 39 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага двустаен апартамент от 54.47 кв.м. в нов комплекс в Равда. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса към спалнята. Прекрасно поддържан комплекс, завършен с материали от висок клас и богато озеленяване.Районът е много тих и комуникативен. Изградената инфраструктура - магазини, аптеки, градски транспорт спомагат за удобството на бъдещите собственици.Комплексът е предназначен както за целогодишен живот там, така и с цел отдаване на сезонни посетители.

Тристаен апартамент, с.Равда
Площ : 81.02 m2 61 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава тристаен апартамент от 81.02 кв.м в Равда. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна и тераса. Апартаментът е в жилищен комплекс, разположен близо до парка, на 6 минути пеша от морето в курортно селище Равда. Равда предлага добри условия за отдих и целогодишно живеене . Тук има хубави плажове, много ресторанти, кафета, магазини, удобен транспорт до Бургас и други населени места в района. Името и архитектурната визия на комплекса са вдъхновени от един от 20-те региона на Италия. Пететажната сграда включва апартаменти с една и две спални с площ от 48 до 148 кв м, завършени до ключ, с монтирани климатици и оборудвани санитарни възли. На територията на комплекса има басейн, паркинг, зелени площи с кътчета за отдих, детска площадка, осигурени са охрана и видеонаблюдение. Апартаментите в комплекса са подходящи за отдих, постоянно живеене и отдаване под наем. Такса поддръжка 400Е за апартамент с 1-спальня , 500Е за апартамент с 2 спални Акт 16

Двустаен апартамент, с.Равда
Площ : 53.66 m2 41 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага двустаен апартамент от 53.66 кв.м. в нов комплекс в Равда. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса към дневната. Прекрасно поддържан комплекс, завършен с материали от висок клас и богато озеленяване. Районът е много тих и комуникативен. Изградената инфраструктура - магазини, аптеки, градски транспорт спомагат за удобството на бъдещите собственици. Комплексът е предназначен както за целогодишен живот там, така и с цел отдаване на сезонни посетители.

Мезонет, с.Равда
Площ : 97.39 m2 69 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага двустаен мезонет от 97.39 кв.м. в нов комплекс в Равда. Състои се от : 1 етаж : дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна и тераса ; 2 етаж : спалня, баня и тераса към спалнята ; Прекрасно поддържан комплекс, завършен с материали от висок клас и богато озеленяване.Районът е много тих и комуникативен. Изградената инфраструктура - магазини, аптеки, градски транспорт спомагат за удобството на бъдещите собственици. Комплексът е предназначен както за целогодишен живот, така и с цел отдаване на сезонни посетители.

Двустаен апартамент, с.Равда
Площ : 48.02 m2 39 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава обзаведен двустаен апартамент от 48.02 кв.м. в Равда. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът е в жилищен комплекс, разположен близо до парка, на 6 минути пеша от морето в курортно селище Равда. Равда предлага добри условия за отдих и целогодишно живеене . Тук има хубави плажове, много ресторанти, кафета, магазини, удобен транспорт до Бургас и други населени места в района. Името и архитектурната визия на комплекса са вдъхновени от един от 20-те региона на Италия. Пететажната сграда включва апартаменти с една и две спални с площ от 48 до 148 кв м, завършени до ключ, с монтирани климатици и оборудвани санитарни възли. На територията на комплекса има басейн, паркинг, зелени площи с кътчета за отдих, детска площадка, осигурени са охрана и видеонаблюдение. Апартаментите в комплекса са подходящи за отдих, постоянно живеене и отдаване под наем. Такса поддръжка 400Е за апартамент с 1-спальня , 500Е за апартамент с 2 спални Акт 16

Двустаен апартамент, с.Равда
Площ : 51.00 m2 35 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава двустаен апартамент до плаж "Олимпийски Надежди" само на 15-20 метра от морския бряг. Апартаментът се състои от дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалетна и тераса. Намира се в непосредствена близост до множество магазини и ресторанти както и спирка на градския транспорт. Сградата е малка с около двадесет апартамента и годишната таксата за поддръжка е символична.

Едностаен апартамент, с.Равда
Площ : 42.00 m2 29 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава студио с площ от 42 кв.м. , завършено "до ключ" в луксозна жилищна кооперация в с.Равда. Състои се от хол, кухненски бокс, баня и тоалена. Само на 200 метра от морския бряг