Купувам Наемам
лв.

Мезонет, гр.Поморие
Площ : 200.00 m2 195 000 €

Примеа недвижими имоти продава обзаведен и оборудван апартамент на две нива в гр. Поморие със следното разпределение:1 ниво - голям хол с камина, трапезария и кухня, баня с тоалетна за гости, спалня с голяма баня към нея (25 м2 ) и южна тераса с уникална гледка към залива!2 ниво - две спални с баня и тоалетнаКъм имота има гараж със складово и санитарно помещение. В сградата има изграден асансьор и се ползва само от собствениците на апартамента. Изградена е алармена система и пожароизвестяване. Отоплението е с локално парно, има поставени и климатици.Към настоящия момент жилището е свързано с апартамент също на две нива , който е с площ 300 м2, който също се продава, но и лесно може да бъдат разделени.

Многостаен, гр.Поморие
Площ : 500.00 m2 460 000 €

Примеа недвижими имоти продава имот на три нива в гр. Поморие с площ от 500 кв.м. Разпределени по следния начин: ет.4 - 150 кв.м., ет.5 - 75 кв.м., ет.6 - 275 кв.м.Разполага с шест спални, две всекидневни, две кухни с трапезарии, кабинет, пет санитарни възела, сауна, две складови помещения /гардеробни/ и прекрасни тераси с южно изложение. Има изградено локално отопление, поставени са климатици, изградена е алармена система и пожароизвестяване. Ползва се собствен асансьор. Към имота има два гаража и два склада в сутерена. Продават се във вида и състоянието към момента с наличното обзавеждане и оборудване. Има възможност да бъдат разделени на два мезонета съответно ет. 4 / 5 - 200 кв.м.; ет.5/6 - 300 кв.м.

Тристаен апартамент, гр.Поморие
Площ : 244.00 m2 252 000 €

Примеа недвижими имоти продава обзаведен, слънчев и просторен тристаен апартамент с площ от 244 кв.м. в гр. Поморие. Състои се от всекидневна с кухненска част 38 кв.м., две спални /21 кв.м. и 32 кв.м./, всяка с баня и тоалетна към нея /18 кв.м. и 4 кв.м./ антре тип емпоре и голяма тераса, която обикаля около целия апартамент. Всички помещения са просторни, едната спалня не е обзаведена. Жилището е с изложения изток, юг, запад. Сградата е ново строителство с Акт16, два асансьора, видео наблюдение, фитнес на приземен етаж и с добре поддържани общи части. Може да се закупи и гараж. Намира се на първа линия море.

Тристаен апартамент, гр.Поморие
Площ : 192.00 m2 198 000 €

Примеа недвижими имоти продава просторен тристаен апартамент с площ от 192 кв.м. в гр. Поморие. Състои се от коридор, две спални, две бани с тоалетни, голяма дневна с директна гледка към морето и две тераси. Едното санитарно помещение е с прозорец и достатъчно големо, за да се направи трета спалня или кабинет при необходимост. Сградата е с Акт 16, два асансьора, видеонаблюдение и поддържани общи части. На приземния етаж има фитнес. Може да се закупи гараж. Сградата се намира до самия плаж.

Тристаен апартамент, гр.Поморие
Площ : 211.00 m2 218 000 €

Примеа недвижими имоти продава просторен тристаен апартамент с площ от 211 кв.м. в гр. Поморие. Състои се от коридор, две спални, две бани с тоалетни, голяма всекидневна с директна гледка към морето и три тераси. Едното санитарно помещение е с прозорец и достатъчно голямо, за да се направи трета спалня или кабинет при необходимост. Сградата е с Акт 16, два асансьора, видеонаблюдение и поддържани общи части. На приземния етаж има фитнес. Може да се закупи гараж. Намира до самия плаж.

Тристаен апартамент, гр.Поморие
Площ : 163.00 m2 100 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава тристаен апартамент в гр. Поморие на 50 м от плажната ивица. Апартаментът е с площ от 163 кв.м и се състои от всекидневна с кухня, две спални, склад, баня с тоалетна и голяма тераса. Жилището се продава обзаведено с всички мебели и електроуреди, от дневната и терасата се разкрива чудесна морска панорама. Сградата е с асансьор, с луксозни общи части и има целогодишна охрана.

Мезонет, гр.Поморие
Площ : 300.00 m2 265 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава обзаведен и оборудван апартамент на две нива в гр. Поморие със следното разпределение:1 ниво - голяма стая и тераса2 ниво - голяма дневна с камина, кухня, трапезария, три спални, баня с вана, тоалетна и голяма южна тераса 70 кв.м. с барбекю.Към имота има гараж със складово и санитарно помещение. В сградата има изграден асансьор и се ползва само от собствениците на апартамента. Изградена е алармена система и пожароизвестяване. Отоплението е с локално парно, има и поставени климатици.В съседство се продава и апартамент с площ 200 кв.м., лесно могат да се обединят в обща площ от 500 кв.м.

Земеделска земя, гр.Поморие
Площ : 6004.00 m2 192 128 €

ПРИМЕА, продава парцел пред регулация в местност Лахана. Парцелът е на на втора линия, с площ 6004 кв.м, лице 50 м.