Купувам Наемам
лв.

Едностаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 54.00 m2 29 900 €

ПРИМЕА недвижими имоти продава студио в к.к. Слънчев бряг с площ от 54 кв.м. Намира се до автогарата в к.к. Слънчев бряг. Напълно оборудвано и обзаведено. Имотът е подходящ както за живеене, така и с цел за инвестиция, със заетост през целия летен сезон.

Офис, к.к.Слънчев бряг
Площ : 58.87 m2 52 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба офис помещение на две нива с обща площ 59кв.м. Местоположението на имота е к.к.Слънчев бряг, в нова и модерна сграда, разположена на транспортна улица. Офисът е подходящ за ползване целогодишно.

Двустаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 89.00 m2 82 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба двустаен обзаведен апартамент с площ 89кв.м. на 8 етаж с разпределение малък коридор с вграден гардероб, дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна и една тераса с невероятна гледка към морето и планината. Апартамента е обзаведен и оборудван с мебели и техника, централна климатична система. Намира в комплекс, който е разположен на първа линия море в к.к.Слънчев бряг с много красиво озеленена територия, СПА-център, външени басейни, ресторант, парко места за собственици на апартаменти и целогодишна охрана и поддръжка. Такса поддръжка 11Евро/кв.м.

Двустаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 82.00 m2 63 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба двустаен обзаведен апартамент с площ 82кв.м. на 4 етаж с разпределение малък коридор с вграден гардероб, дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна и една тераса. Апартамента е обзаведен и оборудван с мебели и техника, централна климатична система. Намира се в комплекс, който е разположен на първа линия море в к.к.Слънчев бряг с много красиво озеленена територия, СПА-център, външен басейн, ресторант, парко места за собственици на апартаменти и целогодишна охрана и поддръжка. Такса поддръжка 11Евро/кв.м.

Едностаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 32.88 m2 19 980 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага студия и двустайни апартаменти, разположени в комплекс от затворен тип, намиращ се на 500м от морския бряг на к.к.Слънчев бряг. Апартаментите са обзаведени и оборудвани, готови за нанасяне. Комплекса е с АКТ 16, много добро качество на строителството, разполага с рецепция, басейн за деца и възрастни, детска площадка, паркинг, много добре поддържан и озеленен вътрешен двор и целогодишна охрана и поддръжка. Възможност за отдаване под наем и за целогодишно ползване. Цени от 19980 Евро, избор на етаж и изложение. Годишна такса за обслужване на комплекса 8 евро/кв.м.

Едностаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 42.00 m2 21 500 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага просторно обзаведено студио с площ 42кв.м. на 6 етаж с разпределение входно антре, кухня с кът за трапезария, обособено място за спалня и мека мебел, баня с тоалетна и една тераса с гледка към басейн. Сградата се намира в к.к.Слънчев бряг в комплекс от затворен тип, разполагащ с рецепция, басейн, паркинг, мини маркет, детска площадка и целогодишна охрана и поддръжка. Разстоянието до морето е 300м, в близост се намират парк, автобусна спирка, ресторанти и магазини и известният плаж Какао Бийч. Годишна такса поддръжка 10Евро/кв.м.

Двустаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 84.00 m2 33 000 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага двустаен обзаведен апартамент с площ от 84 кв.м. на 4 етаж, представляващ входно антре, просторна кухня с дневна, спалня, баня с тоалетна и две тераси. Апартамента е обзаведен и оборудван с мебели и техника, готов за живеене. Местоположението на имота е к.к.Слънчев бряг, в комплекс от затворен тип, намиращ се на 400м от плажа и разполагащ с ресторант, рецепция, детска площадка, добре поддържани зелени площи и целогодишна охрана и поддръжка. Такса поддръжка 8.00 евро/кв.м.

Тристаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 50.00 m2 28 800 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба компактен апартамент с площ 50кв.м. на първи етаж с разпределение коридор, дневна с кухня, две спални, едната от които преходна,баня с тоалетна и една тераса. Апартамента е обзаведен с мебели и техника. Разположен в комплекс от затворен тип, находящ се в южната част на к.к.Слънчев бряг и разполага с открит басейн, бар, рецепция, магазини, паркинг и целогодишна охрана и поддръжка. Разстоянието до морето е 350м. Такса поддръжка 6Е/кв.м.

Тристаен апартамент, к.к.Слънчев бряг
Площ : 50.00 m2 28 800 €

ПРИМЕА недвижими имоти предлага за продажба един компактен тристаен апартамент с площ 50кв.м. на първи етаж с разпределение коридор, дневна с кухня, две спални едната от които преходна, баня с тоалетна и една тераса. Апартамента е обзаведен с мебели и техника. Апартамента е разположен в комплекс от затворен тип, който се намира в южната част на к.к.Слънчев бряг. Комплекса разполага с открит басейн, бар, рецепция, магазини, паркинг и целогодишна охрана и поддръжка. Разстоянието до морето е 350м. Такса поддръжка 6Е/кв.м.